Κάηκε το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου στην Παλλήνη - «Οι κόποι μιας ζωής»

«Μέχρι τώρα πυροσβεστικό δεν ήρθε», δήλωσε η ηθοποιός

Μεγάλες υλικές ζημιές υπέστη το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου στην Παλλήνη. Η δημοφιλής ηθοποιός δεν έκρυψε την αγωνία της για την πυρκαγιά που μαίνεται στην Πεντέλη και τις γύρω περιοχές.

Δακρυσμένος ο Γρηγόρης Πετράκος - Κάηκαν τα πάντα γύρω από το σπίτι του

Όπως είπε η ίδια στην τηλεοπτική κάμερα του Alpha «Στις 4 τα ξημερώματα μας έπνιξε ο καπνός και φύγαμε από το σπίτι κατ’ απαίτηση της κόρης μας. Σε λίγη ώρα πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα που παρέμεινε εδώ, ενώ θέλαμε να την πάρουμε μαζί, και μας είπε ότι το σπίτι μας καίγεται. Δεν μπορέσαμε να έρθουμε κατά δω, δε μας άφηναν. Ήταν 18 πυροσβεστικά στη Μαραθώνος. Τους πήραμε τηλέφωνο αλλά τίποτα. Μέχρι τώρα πυροσβεστικό δεν ήρθε».

«Μας βοήθησε ο πρόεδρος της περιοχής μας και, με συγχωρείται δεν ψάχνω την ευκαιρία για να το πω, όλοι μου οι σύντροφοι. Είναι και εδώ με το σύνθημα μας, «ο λαός σώζει τον λαό» και αυτή είναι η αλήθεια».

«Είναι «ας καούν» αυτή η ανάλγητη πολιτική και πρέπει να τελειώνει. Και θα τελειώσει μόνο από τον κόσμο. Μόνη της δεν τελειώνει, ούτε με ένα ή δύο άτομα. Το σπίτι μας αυτή τη στιγμή δεν είναι κατοικήσιμο. Μπορεί να έχει σωθεί το υπόγειο και ο πρώτος όροφος, αλλά όλα τα άλλα είναι κατεστραμμένα. Ρούχα, βιβλία… Αυτό μας πονάει πάρα πολύ!

Φωτιά Πεντέλη: Ο αδελφός του Γιώργου Τσαλίκη εκκένωσε το σπίτι του

Μην το συζητάτε πως είναι τα υπόλοιπα, κατάμαυρα! Δε θέλω να σας βάλω μέσα γιατί μπορεί να πέσει κάτι. Εδώ πρέπει να έρθει πραγματογνώμονας για να μας πει αν μπορούμε να κατοικήσουμε. Έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Είναι οι κόποι μιας ζωής και η ανταπόκριση σας είπα από πού είναι», συμπλήρωσε η ίδια.

Πολλοί είναι όμως οι celebrities που ήρθαν αντιμέτωποι με την πύρινη λαίλαπα, ανάμεσα τους η Αθηναΐς Νέγκα που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της και ο αδερφός του Γιώργου Τσαλίκη. Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κότσιρας απηύθυνε έκκληση σε όσους εκκενώνουν τα σπίτια τους γιατί φοβούνται τη φωτιά, να μην αφήσουν πίσω τα κατοικίδιά τους. Ενώ ο Γρηγόρης Πετράκος έντονα συναισθηματικά φορτισμένος μας έδειξε την κατάσταση που επικρατεί έξω από το σπίτι του μετά το πέρασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top