Ξανά στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου - Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μεταγωγή της από τον Κορυδαλλό

Στην ανακρίτρια, στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, για να απολογηθεί, μετά τη νέα ποινική δίωξη σε βάρος της, βρέθηκε το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ξανά στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου - Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

Φανερά αδυνατισμένη, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με το βλέμμα παγωμένο η προφυλακισμένη μεταφέρθηκε στα δικαστήρια από τις φυλακές Κορυδαλλού, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πολύ νωρίτερα από τις 09:30, που είχε κληθεί να παρουσιαστεί στο ανακριτικό γραφείο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον ανακριτή

Νωρίς το πρωί, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, βρέθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου / Eurokinissi

H Ρούλα Πισπιρίγκου έλαβε γνώση της δικογραφίας, ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί και θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή και πάλι την ερχόμενη Δευτέρα στις 11.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μεταγωγή της από τον Κορυδαλλό 

Η δίωξη ασκήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία οδήγησε στα σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω καρδιακής ανακοπής.

Νέα δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

Το βλέμμα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το βλέμμα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο εισαγγελικός λειτουργός άσκησε σε βάρος της συμπληρωματική δίωξη, καθώς έκρινε ότι η 33χρονη γυναίκα λίγους μήνες πριν  χορηγήσει τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην 9χρονη, όπως κατηγορείται, είχε προσπαθήσει και πάλι να τη δολοφονήσει μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις η ανήλικη νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα.

Το βλέμμα της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Η γυναίκα μου δεν είναι τρελή»: Η μήνυση του Δασκαλάκη στον Ηλιάδη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απορία της για τον Μάνο Δασκαλάκη στο υπόμνημά της

Ρούλα Πισπιρίγκου και Τζωρτζίνα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με την κόρη της Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο

Η ώρα της αλήθειας για τη Πισπιρίγκου - Καταθέτει για Μαλένα και Ίριδα

Πάτρα: «Θεωρώ την ανακοπή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ως τρίτο θάνατο»

Όθωνας Παπαδόπουλος: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει εκπλαγεί με την κατηγορία

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε στον δημοσιογράφο του star.gr, Ανέστη Συμεωνίδη, και είπε πως η προθεσμία, που έλαβε η κατηγορούμενη, ήταν «προϊόν συνεννόησης από την προηγούμενη ημέρα» και πως «η ανακρίτρια δεν ήταν σήμερα παρούσα».

«Θα απαντήσουμε στο συμπληρωματικό κατηγορητήριο. Θα καταθέσουμε απολογητικό υπόμνημα με το οποίο θα απαντούμε γραπτώς στη νέα συμπληρωματική δίωξη που μας ασκήθηκε», είπε.

Όσον αφορά την πρώτη αντίδρασή της, όταν πληροφορήθηκε για τη νέα δίωξη, απάντησε: «Η πρώτη της αντίδραση ήταν η έκπληξη γιατί κατηγορείται για μια πράξη για την οποία δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή υποψία. Κανένα στοιχείο που να την συνδέει με καρδιακά επεισόδια που είχε το παιδί προ του θανάτου του».

Πάτρα: «Μίλησαν» τα δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας για την κεταμίνη

«Είναι μια κατηγορία που αποδίδεται ίσως προς ενίσχυση της βασικής κατηγορίας για την ανθρωποκτονία που φέρεται να έχει τελεστεί στις 29 Ιανουαρίου. Ίσως είναι και ένα αποτέλεσμα, μια συνέπεια της αποτυχίας εύρεσης κάποιας σύνδεσης μεταξύ της κατηγορουμένης και της φαρμακευτικής ουσίας που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού, της κεταμίνης», κατέληξε.

Πάτρα: Η έκθεση του ΑΠΘ αποκαλύπτει πόσο υπέφερε η Τζωρτζίνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top