Κόρινθος: Αυτά είναι τα δύο θύματα του τροχαίου - Χαροπαλεύει ο 15χρονος

«Πήρε κρυφά το κλειδί, το είχε ξανακάνει», λέει η θεία του οδηγού

Θλίψη στην Κόρινθο με το μοιραίο τροχαίο που σημειώθηκε, όταν ένας 15χρονος συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν η αδερφή και ένας φίλος του, ενώ ο ίδιος με ακόμη έναν ανήλικο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. «Πήρε κρυφά το κλειδί του αυτοκινήτου», είπε η θεία του 15χρονου.

15χρονος ο οδηγός που έκανε όπισθεν στην εθνική Κορίνθου - Τριπόλεως

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Εθνικη οδο Κορίνθου - Τριπόλεως, στο ύψος του Σπαθοβουνίου, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 15χρονος συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο η 18χρονη αδερφή του οδηγού και ένας 16χρονος φίλος τους. 

Κόρινθος: Ο 15χρονος έκανε όπισθεν γιατί έχασε την έξοδο για την καφετέρια

τροχαίο Κόρινθος - 15χρονος οδηγός

Ο 15χρονος οδηγός

τροχαίο Κόρινθος - αδερφή 15χρονου

Η 18χρονη αδερφή του οδηγού

τροχαίο Κόρινθος - νεκρά παιδιά

Ο 16χρονος φίλος τους που σκοτώθηκε

Τροχαίο Κόρινθος: «Το είχε ξανακάνει» - Συγκλονίζει η θεία του 15χρονου

Σύμφωνα με τη θεία του 15χρονου, το αγόρι πήρε το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου κρυφά από τους γονείς για να πάνε μία βόλτα. «Το πήρε κρυφά, είχε κρύψει κιόλας το κλειδί για να μην το πάρει. Βρήκε το κλείδι το δεύτερο και το πήρε και δεν ήξεραν τίποτα οι γονείς του. Φύγανε 02:30 τη νύχτα. Αργά. Οι γονείς δούλευαν, γύρισαν σπίτι, έπεσαν για ύπνο οι άνθρωποι», είπε η θεία του μιλώντας στον Alpha και συνέχισε:

Μια φορά το είχε ξανακάνει. Ήταν λίγα μέτρα για να γυρίσει. Κι εκεί την πάτησε, εκεί ήταν το κακό. Την ωρα που ήταν με τη μαμά του ρωτούσε πού είναι η Αναστασία. Και η μαμά πονούσε το ένα στο ΕΚΑΒ και το άλλο στο χώμα. 

Κόρινθος: Σοβαρά τραυματισμένος ο 15χρονος

Ο 15χρονος νοσηλεύται στο νοσοκομείο Παίδων με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα στον αυχένα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αλέξανδρος Γύγος, ο 15χρονος υπεβλήθη με επιτυχία σε επέμβαση στο ισχίο. Ωστόσο, φέρει τραύματα.

Η κατάστασή του παραμένει σταθερή και έχει επαφή με το περιβάλλον.

Κόρινθος: Πώς έγινε το τροχαίο με θύματα δύο νέα παιδιά

Το μοιραίο, ασημί αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 15χρονος, χωρίς δίπλωμα οδήγησης. Τα σωστικά συνεργεία απεγκλώβισαν νεκρή την αδερφή του,18 ετών και ακόμα έναν 16χρονο. Ο τέταρτος επιβάτης, 18 ετών, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Στο δεύτερο, σκούρο αυτοκίνητο επέβαινε ένας Βρετανός 69 ετών,ο οποίος τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο,χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

τροχαίο Κόρινθος

τροχαίο Κόρινθος 2

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφαλισε το Star, φαίνονται τα ασθενοφόρα να παραλαμβάνουν τους τραυματίες από το τροχαίο δυστύχημα. Ο γερανός φόρτωσε το μοιραίο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν τα τέσσερα παιδιά. Το πίσω μέρος του οχήματος δείχνει ξεκάθαρα την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

τροχαίο Καβάλα 3

Κόρινθος: Τα ενδεχόμενα που ερευνά η τροχαίο για το θανατηφόρο τροχαίο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για το πώς έγινε το τροχαίο:

  • το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 15χρονος να ακινητοποιήθηκε για άγνωστο λόγο πάνω στην Εθνική
  • να έκανε όπισθεν για να μπει στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top