Κόρινθος: Ο 15χρονος έκανε όπισθεν γιατί έχασε την έξοδο στην εθνική

«Είναι συνήθης πρακτική αυτό εδώ», λένε περίοικοι

Αύριο, Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, στην Αγία Άννα Κορίνθου θα γίνει η κηδεία της 18χρονης, τους ενός εκ των δύο παιδιών, που βρήκαν τραγικό θάνατο τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο ΚορίνθουΤριπόλεως.

Η άτυχη κοπέλα θα ταφεί στο χωριό Εξαμίλια της Κορίνθου, τον τόπο καταγωγής της.

15χρονος ο οδηγός που έκανε όπισθεν στην εθνική Κορίνθου - Τριπόλεως

Ο 15χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος προκάλεσε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τους 2 νεκρούς (την αδερφή του και έναν 16χρονο) όταν αποφάσισε να κάνει όπισθεν στην Εθνική Οδό, νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

τροχαίο Σπαθοβούνι

Ο 15χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος προκάλεσε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα  νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο της Κορίνθου

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα στη βάση του αυχένα και κάκωση στην κοιλιακή χώρα.

Έχει επαφή με το περιβάλλον και όταν γίνει καλά, θα υποβληθεί σε οστεοσύνθεση ισχίου.

τροχαίο Σπαθοβούνι

Αύριο, Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, στην Αγία Άννα Κορίνθου θα γίνει η κηδεία της 18χρονης, τους ενός εκ των δύο παιδιών, που βρήκαν τραγικό θάνατο τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο ΚορίνθουΤριπόλεως

Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου και ο 18χρονος συνοδηγός στο αυτοκίνητό του, αλλά και ο 69χρονος Βρετανός, που έπεσε πάνω στο όχημα του 15χρονου.

Έχασε την έξοδο για την καφετέρια και έκανε όπισθεν

Ο 15χρονος απερίσκεπτα αποφάσισε,όταν έχασε την έξοδο, να κάνει όπισθεν. 

Τροχαίο Σπαθοβούνι

Ο 15χρονος απερίσκεπτα αποφάσισε, όταν έχασε την έξοδο για τα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου να κάνει όπισθεν

Δυστυχώς, την ώρα που έκανε όπισθεν ήρθε με ταχύτητα και τον χτύπησε από πίσω με σφοδρότητα ο Βρετανός οδηγός, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τα δύο νεαρά παιδιά.

Οδηγός αυτοκινήτου έκανε το ίδιο λίγες ώρες μετά την τραγωδία

Όπως μαρτυρούν κάτοικοι και εργαζόμενοι της περιοχής , η σοκαριστική ενέργεια του 15χρονου είναι κάτι το οποίο γίνεται συχνά από οδηγούς στο συγκεκριμένο σημείο.

Τροχαίο Σπαθοβούνι

«Είναι πολύ επικίνδυνο σημείο, κάνουν αναστροφή, μπαίνουν ανάποδα ή κάνουν όπισθεν εάν χάσουν την έξοδο», είπε περίοικος στο Star

«Έκανε όπισθεν γιατί ήθελε να πάει στην καφετέρια. Τους χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο και έφεραν τετ-α-κε», είπε περίοικος στο Star.

«Είναι πολύ επικίνδυνο σημείο, κάνουν αναστροφή, μπαίνουν ανάποδα ή κάνουν όπισθεν εάν χάσουν την έξοδο», είπε άλλη περίοικος, τονίζοντας πως πρέπει να ληφθούν μέτρα.

Φονικό τροχαίο στην Κορίνθου – Τριπόλεως: Έκανε όπισθεν στην εθνική οδό

Μάλιστα, μπροστά στα μάτια του δημοσιογράφου του Star Βαγγέλη Γκούμα οδηγός έκανε την ίδια μοιραία κίνηση με τον 15χρονο, λίγες ώρες μετά την τραγωδία, έχασε την έξοδο και έκανε όπισθεν!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top