Ρόδος: Μήνυση για ιατρική αμέλεια κατέθεσαν οι γονείς του 16χρονου Λευτέρη

Ο 16χρονος πέθανε μετά από υψηλό πυρετό που εμφάνισε

Μήνυση για ιατρική αμέλεια κατέθεσαν οι γονείς του Λευτέρη, μόλις 16 ετών, στη Ρόδο που πέθανε πριν από λίγες εβδομάδες. Οι γονείς στρέφονται κατά παντός υπευθύνου στο Νοσοκομείο του νησιού καθώς όπως καταγγέλλουν μετέφεραν το παιδί τους με υψηλό πυρετό στα επείγοντα και το έστειλαν σπίτι του.

Ρόδος: 16χρονος πέθανε μετά από υψηλό πυρετό

«Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι έχασα  με αυτό τον τρόπο το παιδί μου. Δεν είναι ανθρώπινο λάθος, είναι έγκλημα», λέει ο πατέρας του 16χρονου, Γιώργος Αγρέλλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Τασούλα Παπανικολάου.

Η αρχή του τέλους σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσαν πριν από λίγες ημέρες  οι γονείς του 16χρονου Λευτέρη ήταν στις 18 Μάιου. Είναι η ημέρα που μεταφέρουν το παιδί τους στα επείγοντα στο Νοσοκομείο της Ρόδου με πολύ υψηλό πυρετό .39.4 και έχοντας ιστορικό καρδιάς

Ο πατέρας του περιγράφει στο Star τι ακολούθησε:

Όση ώρα είμασταν εκεί δεν είχαν γίνει οι εξετάσεις αίματος. Έκανε εξετάσεις θώρακος, οξυγόνο για τον covid. Ο πυρετός ήταν πυρετός παιδιού που δεν ήταν στα καλά του. Κοιμόταν πάνω στη μαμά του. Δεν είχε κουράγιο να περπατήσει  Και μας λέει θα φύγετε είναι κάποια ίωση η οποία θα κάνει να περάσει τρεις με πέντε ημέρες. Μας διώχνουνε, ούτε φάρμακα ούτε τίποτα. Αυτά που έπαιρνε στο σπίτι αυτά θα πάρει. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου το παιδί μεταφέρεται τρεις ημέρες μετά στις 21 Μαΐου και πάλι στο νοσοκομείο με διάγνωση για υψηλό πυρετό σηψαιμία πνεύμονα και ενδοκαρδίτιδα.

Οι εξετάσεις αίματος όπως καταγγέλλει ο πατέρας έδειξαν σταφυλόκοκκο. Δύο ημέρες μετά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται και μεταφέρεται με super puma στην Αθήνα. Σβήνει 3 ημέρες μετά.

Για την υπόθεση του Υπουργείο Υγείας είχε διατάξει ΕΔΕ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top