Ρόδος: 16χρονος πέθανε μετά από υψηλό πυρετό

Μυστήριο το αίτιο του θανάτου του

Ο 16χρονος

Ένα 16χρονο αγόρι πέθανε μετά από υψηλό πυρετό που εμφάνισε. Η Ρόδος θρηνεί για τον χαμό του. Το παιδί μπήκε στο νοσοκομείο με πολύ υψηλό πυρετό, οι γιατροί το αντιμετώπισαν, αλλά στη συνέχεια εισήχθη και πάλι εκτάκτως στα επείγοντα με το ίδιο σύμπτωμα. Εμφανίστηκαν επιπλοκές και κατέληξε σήμερα στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί το νησί της Ρόδου μετά από την είδηση του θανάτου ενός 16χρονου το βράδυ της Τρίτης μετά από υψηλό πυρετό που παρουσίασε. 

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, πρόκειται για τον Λευτέρη Αγρέλλη, γιο του πρώην προέδρου του σωματείου εργαζομένων στον Δήμο Καμείρου, Γιώργο Αγρέλλη και πρώην πρόεδρο του Απόλλωνα Απολλώνων, ο οποίος και έκανε γνωστό τον θάνατο του γιου του. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα το παιδί εισήχθη στο νοσοκομείο της Ρόδου με υψηλό πυρετό. Οι γιατροί κατάφεραν να αντιμετωπίσουν αρχικά την κατάσταση της υγείας του και να πέσει ο πυρετός. Τη Δευτέρα πήρε εξιτήριο, όμως το ίδιο  βράδυ εισήχθη ξανά εκτάκτως πάλι με πολύ υψηλό πυρετό. 

Οι γιατροί έδωσαν εντολή για τη διακομιδή του ελικοπτέρου Super Puma στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που χορηγήθηκε στον 16χρονο ο πυρετός δεν υποχώρησε. Προκλήθηκαν επιπλοκές και το αγόρι κατέληξε σήμερα. 

Τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το παιδί αναμένεται να προσδιοριστούν μετά από την ολοκλήρωση όλων των εξετάσεων μέσα στις επόμενες ώρες. 

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 17:00 από τον ιερό ναό Τιμίου Σταυρού Απόλλωνων.

«Καλό σου ταξίδι άγγελε μου θα είσαι βαθιά μέσα στην καρδιά μας για πάντα», έγραψε στο Facebook ο πατέρας του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top