Άλιμος: Εκβίαζε πρώην σύντροφό του με ροζ βίντεο και τη βίαζε

Συνελήφθη 30χρονος για βιασμό και εκδικητική πορνογραφία

Άλιμος: Εκβίαζε πρώην σύντροφό του με ροζ βίντεο και τη βίαζε

Ένας 30χρονος άντρας συνελήφθη από την αστυνομία στον Άλιμο με κατηγορίες για βιασμό και εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση.

Ηράκλειο: «Δεν ήταν βιασμός, το ήθελε το παιδί» - Προφυλακιστέος ο 52χρονος

Ο δράστης, ο οποίος εργάζεται ως διανομέας φαγητού, προσέγγιζε γυναίκες μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και απαιτούσε σεξουαλική συνεύρεση ή μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, με την απειλή δημοσιοποίησης προσωπικών τους φωτογραφιών και βίντεο στο διαδίκτυο.

Προηγήθηκαν δύο καταγγελίες, μιας 29χρονης και μιας 28χρονης κοπέλας, σύμφωνα με τις οποίες διαχειριστής προφίλ ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με την απειλή δημοσιοποίησης στο διαδίκτυο προσωπικών τους στιγμών, ζήτησε από την πρώτη την πραγματοποίηση βιντεοκλήσης με ερωτικό περιεχόμενο και από τη δεύτερη την αποστολή μηνυμάτων ερωτικού περιεχομένου.

Επιπλέον, με την ίδια απειλή καθώς και με την πρόφαση διαγραφής του υλικού, είχε εξαναγκάσει την 29χρονη σε ερωτική συνεύρεση χωρίς τη συναίνεσή της, απαιτώντας στη συνέχεια και νέα συνεύρεση. Η αστυνομία, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία και τις καταγγελίες, πραγματοποίησε έρευνα και έφτασε στην ταυτότητα του άντρα.

Από την αξιοποίηση του υλικού που συλλέχθηκε διακριβώθηκε η εμπλοκή του 30χρονου, στη διαχείριση του επίμαχου προφίλ, μέσω ηλεκτρονικών ιχνών, τα οποία αντιστοιχούσαν σε συνδέσεις διαδικτύου της οικίας και του χώρου εργασίας του.

Ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση ο δράστης πιάστηκε επ’αυτοφόρω την ώρα που μετέβαινε σε σημείο για να συνευρεθεί με την  29χρονη κοπέλα.

Ανατροπή στον βιασμό 22χρονης στη Χαλκιδική - Νέος ύποπτος

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευή κινητού τηλεφώνου και δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι υπολογιστή, όπου βρέθηκε πλήθος αρχείων οπτικοακουστικού υλικού, στο οποίο απεικονίζονταν διάφορες γυναίκες σε προσωπικές τους στιγμές, μεταξύ των οποίων και φωτογραφία της 29χρονης.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο εμπλοκής του και σε άλλες ομοειδείς - συναφείς πράξεις.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top