Ανατροπή με τον θάνατο της 14χρονης: Δεν προκύπτει ηλεκτροπληξία

Σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση

Νέα δεδομένα για το θάνατο της 14χρονης Ελένης από το Βόλο

Δεν προκύπτουν εκδορές στο πρόσωπο και τον λαιμό της 14χρονης Ελένης από το Βόλο, που έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα, ούτε υπέστη ηλεκτροπληξία, όπως υποστήριζαν συγγενείς της. 

Βόλος: «Ξεσπά» ο πατέρας της 14χρονης- Τι λέει για το «μυστηριώδες» ατύχημα

Οι συγγενείς υποστηρίζουν ακόμα ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα ευρήματα στον εγκέφαλο, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr. Εκτιμάται, μάλιστα, ότι η ανακοπή καρδιάς προκάλεσε τον θάνατό της, ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να το επιβεβαιώσει. Η Εισαγγελία περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης προκειμένου να τη συμπεριλάβει στη δικογραφία. 

Το ιστορικό

Το πιστοποιητικό των γιατρών του Νοσοκομείου Βόλου αναφέρει ότι αφού οι συγγενείς της, τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, είπαν ότι την εντόπισαν πεσμένη στην ντουζιέρα του σπιτιού της και την ώρα που επιχείρησαν να τη σηκώσουν, τη χτύπησε το ρεύμα.

Βόλος: Ξεσπούν οι παππούδες της 14χρονης – «Δεν είχε γρατζουνιές»

Στο νοσοκομείο έφτασε μελανιασμένη, λόγω ανακοπής καρδιάς, χωρίς αναπνοή και χωρίς σφυγμό. Η 14χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα και διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς υπέστη βρογχοσπασμό κατά τη διάρκεια της Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. 

Η άτυχη 14χρονη

Θρίλερ με τον θάνατο της 14χρονης από τον Βόλο

Ο ΔΕΔΔΗΕ διαπίστωσε ρευματοκλοπή στο σπίτι της 14χρονης 

Δεδομένης της αναφοράς περί ηλεκτροπληξίας, τον Ιανουάριο η αστυνομία ξεκίνησε προανάκριση, ενώ συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ που μετέβη στο σπίτι, διαπίστωσε ότι γινόταν ρευματοκλοπή. 

Βόλος: Μυστήριο με τον θάνατο της 14χρονης Ελένης

Ο ΔΕΔΔΗΕ επιβεβαιώνει στο πόρισμα του ότι ένα γυμνό καλώδιο από την κολώνα της ΔΕΗ βρισκόταν στο δρόμο και για να φτάσει στο σπίτι, περνούσε από το μπάνιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Στο ακίνητο που ήταν μη ηλεκτροδοτούμενο, η εγκατάσταση του καλωδίου έγινε με ακατάλληλο τρόπο που θέτει σε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας τους διαμένοντες.

Θα καταθέσει ξανά ο παππούς της κοπέλας 

Η προκαταρκτική που είναι σε εξέλιξη διερευνά την έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ενδεχομένως η υπόθεση να λάβει νέα τροπή με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Με φόντο την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της 14χρονης αναμένεται να καταθέσουν οι γιατροί, ενώ διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παππούς, ο οποίος φέρεται να προέβη στην παράνομη σύνδεση ρεύματος, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της εγγονής του, πρόκειται να κληθεί ξανά για κατάθεση.

Βόλος: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θανάσιμο τραυματισμό της 14χρονης

Τι αναφέρει η έκθεση των γιατρών στις 4 Μαΐου

Διασωληνωμένη και σε καταστολή, μετά από τραυματισμό σε μπανιέρα, νοσηλευόταν η ανήλικη, σύμφωνα με την έκθεση των γιατρών στις 4 Μάϊου, όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς της. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι η συγκεκριμένη που έφτασε στην εισαγγελία, αναφέρει ότι η 14χρονη είχε διαγνωστεί με εκτεταμένο οίδημα στην εγκεφαλική περιοχή, κάτι που πιθανώς προκύπτει από αγγειακό παράγοντα που προκλήθηκε από την ανακοπή, μέρες μετά αφότου σταμάτησε η αιμορραγία και κατόπιν υποβολής σε αξονική τομογραφία.

Η έκθεση,πάντως, φαίνεται ότι καταρρίπτει τον ισχυρισμό της οικογένειας της περί πρόκλησης ηλεκτροπληξίας, καθώς αναφέρει ότι δεν βρέθηκε σημείο εισόδου και εξόδου στο σώμα ηλεκτρικού ρεύματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιατρικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν δεν έδειξαν ιδιαίτερα ευρήματα στον εγκέφαλο, εκτός από το οίδημα, σύμφωνα με τη βεβαίωση των γιατρών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top