Βόλος: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θανάσιμο τραυματισμό της 14χρονης

Είχε βρεθεί λιπόθυμη στη μπανιέρα- Συγγενείς έλεγαν ότι έπαθε ηλεκτροπληξία

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τη νεαρή κοπέλα που βρέθηκε λιπόθυμη στην μπανιέρα του σπιτιού της (04/01/2022)

Προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο της 14χρονης Ελένης, η οποία κατέληξε έξι μηνές μετά τον τραυματισμό της. Το κορίτσι είχε βρεθεί λιπόθυμο στο μπάνιο του σπιτιού της, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ηλεκτροπληξία.

Βόλος: Υπέστη ανακοπή καρδιάς η 13χρονη - Τη βρήκαν λιπόθυμη οι γονείς της

Μετά από έξι μήνες μάχης στην εντατική, όπου νοσηλευόταν σε κώμα, η 14χρονη από τον Βόλο κατέληξε τελικά από ανακοπή στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν.

Βόλος - 14χρονη πέθανε έξι μήνες μετά από πτώση στη μπανιέρα

Στις 4 Ιανουαρίου, η Ελένη έπεσε στην μπανιέρα του σπιτιού της, χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις της, με τους συγγενείς της να δηλώνουν πως υπέστη ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα που ήταν αναμμένος την ώρα που έκανε μπάνιο. Σύμφωνα με το gegonotanews, οι συγγενείς δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά μετέφεραν οι ίδιοι το κορίτσι στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες αναφέρουν πως το κορίτσι έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες είναι ακόμα άγνωστο πώς προκλήθηκαν.

Από την πλευρά του, οι γιατροί έκαναν λόγο για εισρόφηση.  

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου η Εισαγγελία του Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες τραυματισμού της 14χρονης και αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν τα μέλη της οικογένειάς της και οι γιατροί.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top