Βόλος: Ξεσπούν οι παππούδες της 14χρονης – «Δεν είχε γρατζουνιές»

Συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια θανάτου του παιδιού

Οι παππούδες της 14χρονης που κατέληξε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, δίεψευσαν ότι το παιδί είχε εκδορές στον λαιμό του. Η 14χρονη νοσηλευόταν σε κώμα εδώ και έξι μήνες. Οι γονείς της είπαν στους γιατρούς ότι έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο στο σπίτι της στον Βόλο. Ωστόσο ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική έρευνα για τα αίτια θανάτου της.

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 14χρονης, η οποία κατέληξε μετά από έξι μήνες νοσηλείας στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. 

Βόλος: Μυστήριο με τον θάνατο της 14χρονης Ελένης

Οι συγγενείς της την αποχαιρέτησαν ντυμένη νύφη και την έραιναν με λουλούδια στο Αλιβέρι Νέας Ιωνίας Βόλου. 

Η 14χρονη που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Η 14χρονη η οποία κατέληξε μετά από έξι μήνες νοσηλείας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Ο εισαγγελέας Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να ερευνηθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του κοριτσιού, ωστόσο οι παππούδες του ξεσπούν για όσα ειπώθηκαν για εκδορές που βρέθηκαν στον λαιμό του κοριτσιού. 

«Πήγε να κάνει μπάνιο, γλίστρησε κι έπεσε με το κεφάλι κάτω. Από ανακοπή μας είπαν… δεν ξέρω πολλά… είμαστε χάλια…», είπε ο παππούς της στο Mega.

Βόλος: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θανάσιμο τραυματισμό της 14χρονης

Η 14χρονη στις 4 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τους συγγενείς της, έπεσε και χτύπησε στην μπανιέρα. Οι γονείς της, τη μετέφεραν οι ίδιοι χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο του Βόλου, αναφέροντας αρχικά στους γιατρούς ότι έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο.

Οι γιατροί διέγνωσαν εισρόφηση, τη διασωλήνωσαν και στην συνέχεια διεκομίσθη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου βρισκόταν σε κώμα για έξι μήνες.

 «Την είδαμε μέσα στο νοσοκομείο, μας άκουγε που μιλάγαμε, δάκρυζαν τα μάτια της, δάκρυζαν… δεν μπορούσε να απαντήσει… ήταν σπασμένο το κρανίο της», συνέχισε ο παππούς της 14χρονης.

Βόλος: Μυστήριο με τις γρατζουνιές στον λαιμό της 14χρονης

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες δημιουργούν πολλά ερωτήματα για τον θάνατό της και τις συνθήκες του ατυχήματος στο μπάνιο. 

Η γιαγιά της που ήταν στο πλάι της, διέψευσε ότι το κορίτσι είχε εκδορές.

«Τίποτα. Το κορίτσι δεν είχε ούτε γρατζουνιές, ούτε τίποτα, ψέματα λένε όλοι. Εγώ έκατσα 20 ημέρες μαζί της, μέσα στο νοσοκομείο, ήταν 6 μήνες, 7 νομίζω», είπε, ενώ το ίδιο υποστήριξε και ο παππούς της 14χρονης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top