Βόλος: «Ξεσπά» ο πατέρας της 14χρονης- Τι λέει για το «μυστηριώδες» ατύχημα

«Μας έχει φύγει όλη η ζωή»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης Ελένης που κατέληξε έξι μήνες μετά τη νοσηλεία της. Το κορίτσι το είχαν βρει συγγενείς μέσα στο μπάνιο του σπιτιού με τους οικείους της να κάνουν λόγο για ηλεκτροπληξία. Ωστόσο, πληροφορίες κάνουν λόγο για σημάδια στο πρόσωπο και τον λαιμό του κοριτσιού που γεννούν ερωτήματα. 

Ο πατέρας της 14χρονης «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για το παιδί του. Μιλώντας στο Mega, περιέγραψε πώς βρήκε το παιδί του λιπόθυμο μέσα στο μπάνιο:

«Η μικρή πήγε να κάνει μπάνιο και έχει πέσει, έχει γλιστρήσει. Και εμείς πάνω στον φόβο, πάνω στον χαμό, νομίζαμε ότι ήταν από ρεύμα, από ηλεκτροπληξία. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο, μας είπαν οι γιατροί ότι δεν ήταν από ηλεκτροπληξία, είχε χτυπήσει η μικρή, έκανε ανακοπή καρδιάς και για 25 λεπτά ήταν χωρίς οξυγόνο στον εγκέφαλο», είπε ο πατέρας της 14χρονης, περιγράφοντας το μοιραίο βράδυ που την βρήκαν αναίσθητη.

Έχουμε το πρόβλημα που έφυγε η μικρή, τόσο μικρή, μας έχει φύγει η ζωή όλη.

θάνατος 14χρονης Βόλος

Βόλος: Τι αναφέρει το νοσοκομείο για την 14χρονη

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου Βόλου, την άτυχη Ελένη μετέφεραν οι ίδιοι οι γονείς της στο νοσοκομείο μετά τις 3 τα ξημερώματα με το αγροτικό τους όχημα, ωστόσο δεν διαπιστώθηκε ηλεκτροπληξία. Όπως ανέφεραν η 14χρόνη ήταν χωρίς τις αισθήσεις της και χωρίς σφυγμό.

Οι γιατροί διέγνωσαν εισρόφηση, τη διασωλήνωσαν και στην συνέχεια διεκομίσθη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου βρισκόταν σε κώμα για έξι μήνες.

«Το παιδί ήταν πεθαμένο, έγινε ΚΑΡΠΑ και ανάνηψη, καταφέραμε και το επαναφέραμε και διασωληνώθηκε. Έγινε αμέσως μετά, η μεταφορά του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για παιδιά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Εκεί πήγε με σφυγμό μεν, αλλά με μη καλή οξυγόνωση, από κορεσμό, δεν ανέκτησε την οξυγόνωση που έπρεπε», αναφέρει το νοσοκομείο του Βόλου, σύμφωνα με την εκπομπή Live News.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η 14χρονη έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες δημιουργούν πολλά ερωτήματα για τον θάνατό της και τις συνθήκες του ατυχήματος στο μπάνιο. Η γιαγιά της που ήταν στο πλάι της το διαψεύδει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top