Σέρρες: Κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια

Τα απεγκλώβισαν οι αστυνομικοί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

Σέρρες: Κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια

Ζευγάρι τουριστών κλείδωσε τα τέσσερα παιδιά του στο αυτοκίνητο στις Σέρρες και πήγε να φάει σουβλάκια. Τα παιδιά απεγκλωβίστηκαν από το αυτοκίνητο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αστυνομικοί τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Οι γονείς είπαν ότι δεν τα πήραν μαζί τους γιατί κοιμόντουσαν.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στις Σέρρες, όταν δύο γονείς κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν να φάνε σουβλάκια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 23:30 το βράδυ, ζευγάρι Βουλγάρων, 56 και 46 χρόνων είχαν πάει για μπάνιο σε κοντινή παραλία κι επέστρεφαν στην πατρίδα τους. 

Κάποια στιγμή έκαναν μια στάση, κλείδωσαν τα τέσσερα παιδιά τους, που κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα, μέσα στο αυτοκίνητο και πήγαν για φαγητό. 

ΗΠΑ: 5χρονος πέθανε από τη ζέστη - Τον ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο

Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία - Συνελήφθησαν οι γονείς 

Περαστικοί βλέποντας τα παιδιά, ηλικίας από δύο έως οχτώ ετών, άρχισαν να χτυπούν τα τζάμια του αυτοκινήτου, όμως εκείνα δεν αντιδρούσαν κι έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία. 

Οι αστυνομικοί έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού κι έβγαλαν τα παιδιά από το αυτοκίνητο σχεδόν ημιλιπόθυμα λόγω της ζέστης που επικρατούσε. Τους έδωσαν νερό και τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, όταν οι γονείς επέστρεψαν είπαν ότι τα παιδιά κοιμόντουσαν κι έτσι πήγαν οι δυο τους να φάνε γρήγορα και θα γύριζαν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Από το κατάστημα όμως, όπου έτρωγαν, δεν είχαν οπτική επαφή με το αυτοκίνητο και τα παιδιά τους. 

Οι γονείς συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στις 4:30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι και πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη χώρα τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top