ΗΠΑ: 5χρονος πέθανε από τη ζέστη - Τον ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο

Είχαν επιστρέψει από το πάρτι γενεθλίων της αδελφής του

ΗΠΑ: 5χρονος πέθανε από τη ζέστη - Τον ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα πεντάχρονο αγοράκι στις ΗΠΑ, το οποίο πέθανε από τη ζέστη. Η μητέρα του φέρεται να το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο για ώρες, ενώ εκείνη ετοίμαζε πάρτι γενεθλίων στην κόρη της.

Απίστευτη τραγωδία στο Τέξας των ΗΠΑ, με θύμα ένα παιδί μόλις πέντε ετών. Ο μικρός πέθανε από τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας του, όπου φέρεται να τον είχε αφήσει ξεχασμένο.

Σύμφωνα με τoν Σερίφη Gonzalez, η μητέρα και τα δύο παιδιά της είχαν πάει στο πάρτι γενεθλίων της κόρης, τη Δευτέρα το βράδυ. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι, μητέρα και κόρη βγήκαν από το όχημα, όμως άφησαν πίσω, δεμένο στο παιδικό καθισματάκι το μικρότερο παιδί.

παιδί πέθανε από τη ζέστη μέσα σε αυτοκίνητο

νεκρό παιδί από τη ζέστη - το ξέχασε η μητέρα του στο αμάξι

Μετά από δύο - τρεις ώρες, η μαμά παρατήρησε ότι το παιδί δε βρισκόταν στο σπίτι. Άρχισε να τον καλεί, αλλά δεν απαντούσε. Έτρεξε έξω σε κατάσταση σοκ και ανακάλυψε ότι ο γιος της ήταν νεκρός στο καθισματάκι του.

Η επίσημε αιτία θανάτου δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί, όμως σύμφωνα με τον Σερίφη, το αγοράκι πιθανότατα πέθανε από θερμοπληξία.

«Φαίνεται ότι το παιδί ξέρει συνήθως πώς να λυθεί από το κάθισμα του μικρού παιδιού και να ανοίξει την πόρτα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, δεν συνέβη», είπε ο Γκονζάλες, υπογραμμίζοντας ότι είναι πιθανό το παιδί να μην ήταν εξοικειωμένο με το δανεικό όχημα που χρησιμοποιούσε η οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η θερμοκρασία στην περιοχή έφτανε τους 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ μέσα στο ζεστό, κλειδωμένο αυτοκίνητο μπορεί να ξεπερνούσε τους 45!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top