Πάτρα: Τα τέσσερα στοιχεία που «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Πάνε να μου φορτώσουν τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας»

Να παρουσιαστεί στους εισαγγελείς για ανωμοτί κατάθεση και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της αναμένεται σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο δικηγόρος της προφυλακισμένης μητέρας, Όθωνας Παπαδόπουλος, είπε πως η εντολέας του επιμένει ότι δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά της.

Καταθέτει ξανά η Πισπιρίγκου - «Πάνε να μου φορτώσουν και τα άλλα παιδιά»

«Προσπαθούν να μου φορτώσουν τους θανάτους και των δύο άλλων παιδιών», είναι αυτό που τονίζει η κυρία Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τον ίδιο, αναφορικά με τη Μαλένα και την Ίριδα.

Πάτρα: «Έντονη η απουσία του πατέρα»- Τι είπε η ψυχολόγος για τον Δασκαλάκη

«Θα πρέπει να ελέγξουμε το πόρισμα για να δούμε γιατί κάποια παθολογικά αίτια των παιδιών μετατρέπονται σε εγκληματικές ενέργειες», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίζει έντονες ιδέες μεγαλείου»

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εντολέας του καλείται ως ύποπτη και όχι ως κατηγορούμενη και σημείωσε πως αυτή η εξέλιξη θα τους δώσει και πρόσβαση στη δικογραφία για να μελετήσουν τα στοιχεία αναφορικά με τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών.

Τα τέσσερα στοιχεία που «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Τέσσερα νέα στοιχεία για το «θρίλερ» της Πάτρας, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, σφίγγουν τον κλοιό γύρω από την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το Mega.

«Έδωσαν δύο φορές κεταμίνη στη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο του Ρίου»

Το πρώτο από τα τέσσερα νέα στοιχεία της υπόθεσης είναι η 52 σελίδων έκθεση της παιδοψυχολόγου, που μελέτησε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και η οποία πραγματοποίησε στη συνέχεια οκτώ συναντήσεις με την Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς και άλλα πρόσωπα που γνώριζαν την 9χρονη.

Σε μία ζωγραφιά της, όπως έκρινε η παιδοψυχολόγος, η Τζωρτζίνα φαίνεται πως θέλει να αποστάσεις από τη μητέρα της αλλά και να προσεγγίσει τον πατέρα της.

Μαλένα - Ίριδα: Στους εισαγγελείς το πόρισμα - Καταθέτει ως ύποπτη η Ρούλα

Επιπλέον, ενώ ζωγράφιζε πάντα χρησιμοποιώντας χρώματα, η τελευταία ζωγραφιά της έγινε μόνο στυλό, κάτι που είναι ενδεικτικό της ψυχολογίας του παιδιού.

Μαλένα και Ίριδα

«Προσπαθούν να μου φορτώσουν τους θανάτους και των δύο άλλων παιδιών», είναι αυτό που τονίζει η κυρία Πισπιρίγκου για τη Μαλένα και την Ίριδα

Και το κυριότερο, υπάρχει μία ζωγραφιά της Τζωρτζίνας, στην οποία γράφει «η μαμά μου έβγαλε ένα ουρλιαχτό» και δείχνει τρεις αγγέλους σε κύκλους. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ρωτήθηκε δύο φορές η Ρούλα Πισπιρίγκου για την συγκεκριμένη ζωγραφιά, με την 33χρονη να απαντά αρχικά πως η Τζωρτζίνα την έκανε μια μέρα μετά το θάνατο της Ίριδας. Όταν ξαναρωτήθηκε, όμως, είπε πως την έκανε τρεις μέρες πριν το θάνατο της Ίριδας, όταν ήταν παρούσα σε καυγάδες των γονιών της.

Το δεύτερο από τα τέσσερα στοιχεία, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, είναι μια γονιδιακή έκθεση καρδιολόγου από το Ωνάσειο Νοσοκομείο, ο οποίος εξέτασε και την Τζωρτζίνα και την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, που επισημαίνει ότι «τα τρία παιδιά δεν είχαν κληρονομικό πρόβλημα που να εξηγεί τους θανάτους τους».

Το τρίτο στοιχείο είναι οι συνομιλίες και τα μηνύματα SMS μεταξύ Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη.

Τέλος, το τέταρτο, αφορά στα αποτελέσματα του τεστ DNA της Τζωρτζίνας – καθώς είχαν υπάρξει αμφιβολίες για την πατρότητα της 9χρονης – από τα οποία επιβεβαιώθηκε ότι το κορίτσι ήταν παιδί του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top