Καταθέτει ξανά η Πισπιρίγκου - «Πάνε να μου φορτώσουν και τα άλλα παιδιά»

Θανάσης Κατερινόπουλος στο Star: «Ψάχνουμε τον εγκληματία του αιώνα»

Ένα βήμα πριν την αποκάλυψή του εγκλήματος του αιώνα βρίσκονται αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Η Ρούλα Πισπιρίγκου καλείται να καταθέσει ως ύποπτη για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. Η ίδια ενημέρωθηκε σήμερα το μεσημέρι απο τους συνηγόρους της για τις ραγδαίες εξελίξεις. «Πάνε να μου φορτώσουν και τα άλλα δυο παιδιά», ήταν η απάντησή της.

Πάτρα: «Έντονη η απουσία του πατέρα»- Τι είπε η ψυχολόγος για τον Δασκαλάκη

Αύριο το πρωί, το αργότερο μέχρι το απόγευμα, κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών αναμένεται να πάει στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να δώσει πρόσκληση για ανωμοτί κατάθεση στη Ρούλας Πισπιρικου.

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίζει έντονες ιδέες μεγαλείου»

Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα την ενημερώσουν πως οι εισαγγελείς την καλούν σε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτη για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας και μέσα σε πέντε ημέρες θα πρέπει να έχει δώσει πειστικές εξηγήσεις. Το πιθανότερο είναι να καταθέσει γραπτώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Μετά και την κατάθεσή της ο φάκελος θα επιστρέψει στους εισαγγελείς, οι οποίοι θα αποφασίσουν αν θα της ασκηθεί νέα ποινική δίωξη. Αυτό που καθόρισε την εξέλιξη ήταν το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών.

«Η κλήση ήρθε σήμερα το μεσημέρι. Περιμένουμε να λάβουμε αντίγραφο του φακέλου της δικογραφίας. Η πρώτη της κουβέντα ήταν "Πάνε να μου φορτώσουν και τα άλλα δύο παιδιά". Αρνείται την πράξη», ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης - Τζωρτζίνα

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Ψάχνουμε τον εγκληματία του αιώνα»

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Οι Αρχές θα καλέσουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να καλέσει να απολογηθεί μάλλον με υπόμνημα. Ψάχνουμε τον εγκληματία του αιώνα για τον θάνατο των τριών παιδιών. Είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου; Αυτό θα φανεί... Βέβαια οι έρευνες συνεχίζονται και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Αποσυνδέω τη μια περίπτωση από την άλλη, γιατί και εκεί υπήρξαν κάποια άτομα που είχαν προαναγγείλει τον θάνατο μια δυο μέρες νωρίτερα. Θα δούμε τι θα βγάλει η έρευνα», επεσήμανε ο κ. Κατερινόπουλος.

Το σχόλιο του Θανάση Κατερινόπουλου για τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας

Πάτρα: Τι αποκάλυψε η καρδιολόγος της Τζωρτζίνας - «Η μητέρα ήταν αδιάφορη»

Η καρδιαλόγος που εξετασε την Ιριδα δύο μήνες πριν το βρέφος σβήσει στην κουνια του, μίλησε αποκλειστικά στο Star και είπε πως το παιδί είχε άρτια κλινική εικόνα.

«Την Ιριδα την ειδα στις 11.1.2021, την εστειλε η παιδίατρός της για ένα αθώο φύσημα, κάτι πολύ συνηθισμένο στα παιδάκια. Την εξέτασα καρδιολογικά και την βρήκα εντελώς υγιή. Καταρχήν, αν είχε αγενεσία φλεβοκόμβου θα είχε βραδυκαρδία το παιδί και θα είχε συμπτώματα. Το παιδί δεν είχε τίποτα απ όλα αυτα. Το πρώτο είχε λευχαιμία, αλλά δεν πεθαίνεις απο τη λευχαιμία, ουτε κάνεις ανακοπή. Τρεις θάνατοι σε τρία παιδιά είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο. Είναι ύποπτη», είπε.

Η γιατρός, η οποία εξέτασε και την Τζωρτζίνα, πριν λίγες μέρες με μια τετρασέλιδη καταθεσή της, είπε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών που μετέβησαν στην Πάτρα:

Την Τζωρτζίνα την εξέτασα δύο φορές στις 29.3 .2021. Στη συνέχεια, όταν πήγε στο Καραμανδάνειο και έκανε την ανακοπή, με κάλεσαν να με ρωτήσουν και τους είπα ότι το έχω δει το παιδί και ήταν εντελώς υγιές, δεν είχε κανένα πρόβλημα με την καρδιά του.

«Το παιδί το ξαναείδα στις 12 Απριλίου του 2021, όταν ήταν στην εντατική και πάλι η καρδιά του ήταν φυσιολογική. Και ο λόγος που μπήκε ο απινιδωτής ήταν επειδή αργούσε ο γενετικός έλεγχος της καρδιάς. Αυτό που μου έκανε εντύπωση την δεύτερη φορά που ήρθε, είναι ότι δεν είχε την εικόνα της θλίψης. Ήρθε διεκπεραιωτικά, δεν είχε άγχος αν το παιδί είχε πρόβλημα, εάν συμβεί κάτι. Ήταν αδιάφορη θα ελεγα», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top