Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίζει έντονες ιδέες μεγαλείου»

Νέα στοιχεία από την πραγματογνωμοσύνη της ψυχολόγου

Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη της ψυχολόγου που εξέτασε τη Ρούλα Πισπιρίγκου στη φυλακή, η κ. Πισπιρίγκου εμφανίζει «έντονες ιδέες μεγαλείου».

Επιπλέον στην πραγματογνωμοσύνη, σύμφωνα με πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφέρεται πως οι έντονες ιδέες μεγαλείου συνδυάζονται με τη δημοσιότητα και τη διασημότητα και πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να είναι στο επίκεντρο αυτών.

Πισπιρίγκου: Καλείται ως ύποπτη για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας

Να υπενθυμίσουμε πως η πραγματογνώμονας ορίστηκε από την 18η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα και είχε δύο συναντήσεις με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στις φυλακές ενώ είχε κάνει τέσσερις συνεδρίες με τον Μάνο Δασκαλάκη, μία συνεδρία με την υπεύθυνη νηπιαγωγό στο ΚΔΑΠ που πήγαινε η Τζωρτζίνας και μία τηλεφωνική επικοινωνία με μια άλλη νηπιαγωγό της Τζωρτζίνας.

Μάνος Δασκαλάκης: «Το αγαπημένο μου παιδί ήταν η Τζωρτζίνα»

Σύμφωνα με την έκθεση της παιδοψυχολόγου όπως μετέδωσε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο Μάνος Δασκαλάκης περιέγραψε πως «Το αγαπημένο μου παιδί ήταν η Τζωρτζίνα. Για τη σύζυγό μου το αγαπημένο παιδί ήταν η Μαλένα». 

Επίσης στην έκθεση υπάρχει καταγεγραμμένη η περιγραφή του μεγάλου καβγά λίγο πριν από τον θάνατο της Ίριδας όταν ο Μάνος Δασκαλάκης πληροφορήθηκε την εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με την έκθεση στον καβγά αυτόν, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε χτυπήσει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Τζωρτζίνα μάλιστα είχε πει τότε στον πατέρα της «Φύγε από εδώ, δεν σε θέλω» κάτι που όπως λέει ο Μάνος Δασκαλάκης τον έκανε να αισθανθεί άβολα.

Πάτρα: «Καταπέλτης» η ψυχολόγος που εξέτασε την Πισπιρίγκου μέσα στη φυλακή


Ακόμα η ψυχολόγος αναφέρει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει θυμό για την αδικία που βιώνει καθώς υποστηρίζει πως είναι αθώα και βρίσκεται κλεισμένη σε κελί.

Άννα Κανδαράκη: «Πρόκειται για οικογενειακό έγκλημα»

Η κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη που ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε πως «στο δικό μου το βλέμμα πρόκειται για ένα οικογενειακό έγκλημα. Ο ένοχος δεν μπορεί να είναι ποτέ ένας όταν μιλάμε για παιδιά.»

Πρόσθεσε ότι «Ακόμα και αν αθωωθεί αυτή η μητέρα δεν μπορεί να με πείσει πως αυτά τα παιδιά μεγαλώσανε σε ένα χαρούμενο σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top