Πάτρα: «Έντονη η απουσία του πατέρα»- Τι είπε η ψυχολόγος για τον Δασκαλάκη

Τι αναφέρει η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον Μάνο Δασκαλάκη

Στο φως ήρθε η πραγματογνωμοσύνη της ψυχολόγου που είδε τη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στη φυλακή. Στο πόρισμά της, που έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία, η κλινική ψυχολόγος αναφέρεται εκτενώς και στις συναντήσεις που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας.

Πάτρα: «Καταπέλτης» η ψυχολόγος που εξέτασε την Πισπιρίγκου μέσα στη φυλακή

«Κόλαφος» είναι η πραγματογνωμοσύνη 54 σελίδων της ψυχολόγου που επισκέπτηκε τη Ρούλα Πισπιρίγκου στη φυλακή και συνάντησε από κοντά τον Μάνο Δασκαλάκη, προκειμένου να εξετάσει το οικογενειακό περιβάλλον που μεγάλωσαν τα τρία αδικοχαμένα παιδιά στην Πάτρα.

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίζει έντονες ιδέες μεγαλείου»

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης και Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ψυχολόγος που ορίστηκε από την 18η τακτική ανακρίτρια, πραγματοποίησε τέσσερις συνεδρίες με τον Μάνο Δασκαλάκη, δύο συνεδρίες με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού,  μία με την υπεύθυνη νηπιαγωγό στο ΚΔΑΠ που πήγαινε η μικρή Τζωρτζίνα και μία τηλεφωνική επικοινωνία με τη νηπιαγωγού του παιδιού.

Ακόμα, η ψυχολόγος εξέτασε μια προς μια τις πάνω από 40 ζωγραφιές της 9χρονης που της παρέδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, τις οποίες η Τζωρτζίνα είχε ζωγραφίσει στο νηπιαγωγείο και στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη και των παππούδων της και από τις δύο οικογένειες. 

Μάνος Δασκαλάκης

Πάτρα: «Ήταν έντονη η απουσία του μέσα στην οικογένεια» - Τι λέει η ψυχολόγος για τον πατέρα των παιδιών

Στο πόρισμά της η ψυχολόγος κάνει εκτενή αναφορά και στον πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στην εκπομπή η Ρούλα Κουσκουρή, στην πραγματογνωμοσύνη δίνονται με λεπτομερή περιγραφή όλες οι επαφές του πατέρα με τα παιδιά. Αυτό, όμως που προκαλεί ερωτήματα και για τους δύο γονείς, είναι ο ισχυρισμός του Μάνου Δασκαλάκη ότι:

Αγαπημένο μου παιδί ήταν η Τζωρτζίνα και αγαπημένο παιδί της Ρούλας ήταν η Μαλένα.

Αφού εξήγησε για ποιον λόγο τα λέει όλα αυτά, αναφέρθηκε και στον μεγάλο καβγά που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μπροστά στην Τζωρτζίνα, όπου και παραδέχτηκε ότι χτύπησε την κατηγορούμενη, όταν έμαθε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. Εκείνη τη στιγμή, όπως φέρεται να είπε στην ψυχολόγο ο Μάνος Δασκαλάκης, δε θα ξεχάσει ποτέ τη φράση του παιδιού του: όταν τον είδε η Τζωρτζίνα να χτυπά τη μητέρα της του ζήτησε να φύγει από το σπίτι.

Η ψυχολόγος, καταλήγοντας στο συμπέρασμά της μετά τις τέσσερις συνεδρίες που είχε με τον πατέρα, επισημαίνει ότι o κ. Δασκαλάκης ήταν πολύ συνεργάσιμος, απάντησε σε κάθε λεπτομέρεια που του ζητήθηκε και τονίζει:

«Ο πατέρας δεν είχε πρωταρχικό ενδιαφέρον να εμπλακεί σε αυτά που έκανε η σύζυγός του για τα παιδιά μέσα στο σπίτι, δε συμμετείχε τόσο πολύ στο θέμα των παιδιών γιατί έλειπε πολλές ώρες, λόγω δουλειάς (όπως ισχυρίζεται ο ίδιος). Ήταν έντονη η απουσία του μέσα στην οικογένεια. Ήταν σε σύγχυση σε πολλά σημεία. Σε πολλά πράγματα δεν μπορούσε να μιλήσει, κάτι που δείχνει ότι δεν έχει κάνει την επαφή μέσα του με την απώλεια των παιδιών του», φέρεται να αναφέρει η ψυχολόγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top