Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Αν αποδειχθεί ότι το έκανε η Ρούλα, θα τη σκοτώσω»

Αποκαλύψεις για το αίμα που βρέθηκε στο πανάκι της Ίριδας

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από το πανάκι της μικρής Ίριδας δημοσίευσε η εφημερίδα «Μπαμ». Ένα πανάκι που όπως φαίνεται ήταν αυτό που χρησιμοποίησε το άτομο που τη σκότωσε, για να κάνει το έγκλημα. Ένα πανάκι που αρχικά έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στις αρχές, αλλά στη συνέχεια το ζήτησε πίσω. «Αν αποδειχθεί ότι το έκανε η Ρούλα, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», φέρεται να είπε στην κατάθεσή της στις Αρχές η αδερφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Δείτε όλη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Μια φράση πανομοιότυπη με εκείνη που είχε πει ο Μάνος Δασκαλάκης και αποτυπώνει την αντίδρασή τους στην ενδεχόμενη ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο των τριών παιδιών, φέρεται να είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στη μαραθώνια κατάθεσή της στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Δήμητρα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Πέτρος Κουσουλός, η αδερφή της κατηγορούμενης, στο τέλος της κατάθεσής της, ρωτήθηκε αν έχει πειστεί για το ποιος έχει κάνει το έγκλημα. Εκείνη φέρεται να απάντησε ότι σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι το έκανε η αδελφή της, θα τη σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια

Αν αποδειχθεί ότι έχει δολοφονήσει η αδερφή μου τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη ήταν και η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ" είχε πει στην Αγγελική Νικολούλη πως εάν η Ρούλα αποδειχθεί ότι είναι ένοχη, θέλει μόνο μια ώρα μαζί της στο κελί για να τη σκοτώσει:
Μία τοποθέτηση που μοιάζει με αυτή της Δήμητρας Πισπιρίγκου είχε κάνει και ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξή του στο Φως στο Τούνελ και στην Αγγελική Νικολούλη. Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών είχε δηλώσει πως

Aν αποδειχθεί ότι η Ρούλα σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά, τότε ας με αφήσουν στο κελί μισώ ώρα και ας πάω φυλακή.

Πάτρα: Το πανάκι της Ίριδας «ξεκλειδώνει» τον τρόπο θανάτου

Σύμφωνα με τους ερευνητές της υπόθεσης, το ματωμένο πανάκι της Ίριδας αποτελεί το μεγαλύτερο πειστήριο της βρεφοκτονίας, ενώ στην έκθεση Καρακούκη – Καλόγρηα συνδυάζεται με τις κακώσεις που προκλήθηκαν ενώ η Ίριδα βρισκόταν εν ζωή και συγκεκριμένα την πληγή στον στοματικό βλεννογόνο, στο άνω χείλος του στόματος. 

Η Ίριδα ήταν το μόνο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που δεν πέθανε στο νοσοκομείο και το στοιχείο «κλειδί» στον θάνατό της ήταν το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε στην κούνια της.

Το πανάκι της Ίριδας, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός είχε επτά κηλίδες αίματος.

Αποκαλύψεις του Πέτρου Κουσουλού για το πανάκι της Ίριδας

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Τι κατέθεσε για την ώρα της δολοφονίας της Ίριδας 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εκτίμησε ότι ο θάνατος του παιδιού της σημειώθηκε δύο ώρες νωρίτερα από τη στιγμή που το βρήκε νεκρό η αδερφή της. 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είχε πει στην αρχική της κατάθεση πως βρήκε νεκρό το παιδί στις 11:30 και σε συνέντευξή της, είχε αναφέρει εκ παραδρομής όπως είπε η ίδια, ότι είχε μπει στο δωμάτιο 45 λεπτά νωρίτερα. Η κλήση στο ΕΚΑΒ είχε γίνει στις 11:37.

Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου «έδωσε» την ώρα θανάτου της Ίριδας

Πρόκειται για μια κρίσιμη στιγμή, καθώς οι ερευνητές εκτιμούν ότι εκείνη τη στιγμή δολοφονήθηκε το άτυχο βρέφος, ο θάνατος του οποίου  οφείλεται σε ασφυξία.

Υπενθυμίζεται πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου, στις αρχές Απριλίου του 2021, είχε υποστηρίξει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σηκώθηκε από το κρεβάτι και επέστρεψε σε ένα λεπτό, αφού της είχε βάλει την πιπίλα -χρόνος που δεν επαρκούσε για τον πνιγμό της Ίριδας.

Ωστόσο, όπως κατέθεσε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου τώρα στο Ανθρωποκτονιών, αφού γύρισε στο κρεβάτι τη ρώτησε «αν τάισε τη μικρή», κάτι που προφανώς δε θα μπορούσε να έχει συμβεί σε ένα λεπτό απουσίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top