Λίμνη Αώου: Ο 16χρονος πιάστηκε από τα μαλλιά της φίλης του για να σωθεί

Ο αδελφός της κοπέλας προσπάθησε να τους σώσει και λιποθύμησε από το σοκ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινότητα Χρυσοβίτσας Ιωαννίνων έπειτα από τον άδικο χαμός του 16χρονου, ο οποίος πνίγηκε στην τεχνητή λίμνη πηγών του Αώου.

Τραγωδία στα Γιάννενα: Νεκρός ο 16χρονος που αγνοούταν στη λίμνη Αώου

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι του αδικοχαμένου εφήβου που δεν μπορούν να πιστέψουν πως φίλος τους έχασε τη ζωή του κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια τους στη λίμνη Αώου στα Γιάννενα. «Ο θάνατος του παιδιού, μας έκανε το καλοκαίρι μαύρο», δηλώνει ο πρόεδρος της κοινότητας Χρυσοβιτσας, Κώστας Τσαπαρλής.

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι του αδικοχαμένου εφήβου που δεν μπορούν να πιστέψουν πως φίλος τους έχασε τη ζωή του κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια τους στη λίμνη Αώου στα Γιάννενα

Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Δεν είμαστε πολύ μικρή κοινότητα, αλλά όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Είμαστε μια οικογένεια, δεν μπορώ να το πιστέψω. Το ήξερα το παιδάκι και τους γονείς του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο πρόεδρος της κοινότητας που ο άτυχος 16χρονος έζησε τη ζωή του αναφέρει ότι: «Όλα αυτά τα παιδάκια που ήταν μαζί στη λίμνη είναι από το ίδιο χωριό. Μια ομαδούλα 6 παιδάκια που έπαιζαν βόλεϊ. Έπεσε η μπάλα μέσα στο νερό, πήγε να την πάρει και το τράβηξε μέσα το παιδί μας. Όταν ο 16χρονος πήγε να πιάσει την μπάλα, του φώναξαν όλοι να μην μπει μέσα. Μόνο μία συνομήλικη του ήταν λίγο πιο κοντά στο σημείο και πάνω στην απελπισία του, την τράβηξε από τα μαλλιά για να σωθεί».

Λιποθύμησε από το σοκ ο αδελφός της κοπέλας 

Ο κ. Τσαπαρλής αποκαλύπτει ότι «εκεί ήταν ο 20χρονος αδερφός της κοπέλας, ο οποίος πρόλαβε να πιάσει την αδερφή του και να την τραβήξει προς τα έξω. Αλλά δεν μπόρεσε να σώσει το παιδάκι».

Κουκάκι: «Ο πατέρας μας ήταν ένα κτήνος, μας κακοποιούσε από παιδιά»

Ο 20χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώνστα «γιατί μετά από αυτή την προσπάθεια να σώσει και τους δυο τους (την αδελφή του και τον άτυχο έφηβο) σοκαρίστηκε και λιποθύμησε. Ήρθε το ασθενοφόρο και του έβαλαν οξυγόνο, σοκαρίστηκε και έπαθε αναρρόφηση γιατί πρέπει να ήπιε πολύ νερό, ενώ η αδελφή του, ήταν πολύ ταραγμένη, αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της».

Η κοπέλα αργότερα έδωσε κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Μετσόβου.

Οι γονείς του αδικοχαμένου 16χρονου που είναι απαρηγόρητοι μετέβησαν στα Γιάννενα για τη νεκροψία-νεκροτομή του γιου τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top