Σκιάθος: 19χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε κλαμπ

Ξυλοδαρμός μεταξύ παρέας Σουηδών και Ελλήνων

Σκιάθος: 19χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε κλαμπ

Μία 19χρονη Σουηδή τουρίστρια κατήγγειλε ότι βιάστηκε από ένα 25χρονο Έλληνα σε κλαμπ της Σκιάθου. Η καταγγελία – σοκ έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις καταγγελίες για βιασμό που πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα. 

Οι πληροφορίες του magnesianews.gr αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής κι ενώ τρεις κοπέλες από τη Σουηδία που βρέθηκαν στη Σκιάθο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολάμβαναν το ποτό τους σε κλαμπ του νησιού. 

Θρίλερ με τον βιασμό τουρίστριας στην Κρήτη: «Δεν το έκανε ο πατέρας μου»!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα των 3 νεαρών γυναικών από τη Σουηδία γνώρισε 2 συμπατριώτες τους, οι οποίοι προστέθηκαν στην παρέα τους. Στο ίδιο κλαμπ βρίσκονταν και μια παρέα τεσσάρων Ελλήνων και η 19χρονη φλέρταρε με έναν 25χρονο από την παρέα. Τον ακολούθησε στην τουαλέτα κι εκεί ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού. Ξεκίνησαν να φιλιούνται, ωστόσο φαίνεται ότι η 19χρονη το μετάνιωσε κι άρχισε να φωνάζει. Ο 25χρονος τότε έκλεισε την πόρτα και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις και χειρονομίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες. 

Κρήτη: Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό από οδηγό ταξί

Ξυλοδαρμός μεταξύ Ελλήνων και Σουηδών

Ο 25χρονος άνοιξε τελικά την πόρτα, αφού η κοπέλα δεν σταμάτησε να φωνάζει. Η νεαρή βγήκε τρέχοντας έξω και είπε στην παρέα της τα όσα συνέβησαν. Οι δύο Σουηδοί ζήτησαν το λόγο από τους Έλληνες και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Οι Έλληνες φέρονται να γρονθοκόπησαν τους Σουηδούς, οι οποίοι τους κατήγγειλαν στην αστυνομία, με τους πρώτους να συλλαμβάνονται, μαζί με τον 25χρονο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και ασέλγεια. 

Ελεύθερος ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό τεσσάρων γυναικών

Τι είπε η 19χρονη στην αστυνομία

Η 19χρονη φέρεται να είπε στην Αστυνομία ότι ο 25χρονος την βίασε με το δάχτυλό του και την κλείδωσε μέσα στην τουαλέτα. Ο Έλληνας δεν παραδέχεται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι υπήρχε φλερτ, πήγαν με τη θέληση της στην τουαλέτα, κατόπιν άλλαξε γνώμη κι άρχισε να φωνάζει, ωστόσο ο ίδιος δεν τη βίασε και ισχυρίζεται ότι τη θώπευε σε απαγορευμένα σημεία.

Θεσσαλονίκη: Βίασε 14χρονη και μετά έστειλε το βίντεο σε φίλο του

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η παρέα των τεσσάρων Ελλήνων αμέσως μετά την καταγγελία, με το φερόμενο βιαστή να λαμβάνει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Οι υπόλοιποι πήραν προθεσμία και πρόκειται να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Στον 25χρονο ασκήθηκε δίωξη για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος.

Η καταγγέλλουσα και οι φίλες της επέστρεψαν στη χώρα τους αμέσως μετά την καταγγελία κι ως εκ τούτου δεν υπάρχει μάρτυρας για την υπόθεση. Επίσης οι δύο Σουηδοί έχουν επιστρέψει στη χώρα τους. 

Προπονητής ιστιοπλοΐας: Καταδικάστηκε σε 13 χρόνια για ασέλγεια σε 11χρονη

Τι λέει ο δικηγόρος του 25χρονου

Στο μικροσκόπιο των ερευνών του δικηγόρου έχει μπει το εάν η 19χρονη Σουηδή είχε υπογράψει ασφάλεια για βιασμό προκειμένου να λάβει αποζημίωση, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive. Η υπερασπιστική γραμμή του 25χρονου θεωρεί ότι είναι θύμα και επικαλείται υποθέσεις του παρελθόντος, κατά τις οποίες τουρίστριες από τη Σουηδία που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα φέρονται να πέφτουν θύματα βιασμών κατά την τελευταία νύχτα της παραμονής τους και κατόπιν υποβάλλουν μήνυση κατά των ανδρών με απώτερο σκοπό να εισπράξουν τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιο που υπογράφουν πριν ταξιδέψουν στη χώρα μας ως ασφάλεια βιασμού.

Δεν πρόκειται για ασφάλεια βιασμού, υποστηρίζουν οι Σουηδικές αρχές που ισχυρίζονται ότι είναι αποζημίωση ψυχικής οδύνης που χορηγείται σε όσες γυναίκες ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα βιασμού, με την αποζημίωση να κυμαίνεται στις 10.000 ευρώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top