Ελεύθερος ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό τεσσάρων γυναικών

Αποκλειστική του δήλωση στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ηθοποιός που κατηγορήθηκε για βιασμό και απόπειρα βιασμού από τέσσερις γυναίκες. Οι υποθέσεις χρονολογούνται πριν από 9, 10 και 14 χρόνια. 

Ο κατηγορούμενος προσήλθε με τη δικηγόρο του, κατέθεσε πολυσέλιδα απολογητικά υπομνήματα και προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία, μέρος των οποίων ήταν συνομιλίες και μηνύματά του με τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν. 

Ποιος είναι ο γνωστός ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή

Πρόκειται για συνομιλίες που δεν είχαν μομφή προς το πρόσωπό του αλλά αντίθετα είχαν φυσιολογικό και προσωπικό χαρακτήρα. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Θέλω να ευχαριστήσω τη δικηγόρο μου για την υψηλού επιπέδου νομική εκπροσώπηση που μου παρείχε σε όλα τα στάδια της προδικασίας. Εξακολουθώ να παραμένω στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης και να είμαι παρών σε κάθε κλήση της. Ο διάλογος και οι απαντήσεις μου θα υφίστανται μόνο σε θεσμικό επίπεδο και στους φορείς της Δικαιοσύνης που θα καλούμαι κάθε φορά να απαντήσω. 

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του Κική Πακιρτζίδου, ο κατηγορούμενος ηθοποιός «δε θέλησε ποτέ να ''κρεμάσει στα μανταλάκια'' καμία γυναίκα και καμία καταγγέλλουσα. Ο άνθρωπος πληροφορήθηκε τον τελευταίο χρόνο ότι τέσσερις γυναίκες τον καταγγέλλουν για βιασμό τη στιγμή που δύο από αυτές ήταν ερωτικοί του σύντροφοι». 

Ποινική δίωξη για βιασμό και σε άλλo ηθοποιό - Θύμα και γνωστή ηθοποιός

Μάλιστα, υποστηρίζει πως όταν διέρρευσε το όνομα του ηθοποιού στα ΜΜΕ, ο πατέρας του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με φάρμακα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. 

Η δικηγόρος του κατηγορουμένου για βιασμούς δηλώνει επίσης πως στα μηνύματα που του έστελναν οι καταγγέλλουσες του έλεγαν πως θέλουν να τον παντρευτούν. Η ίδια αποδίδει τις καταγγελίες σε εκδικητικές ενέργειες. 

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top