Θρίλερ με τον βιασμό τουρίστριας στην Κρήτη: «Δεν το έκανε ο πατέρας μου»!

Κατηγορεί την ΕΛ.ΑΣ. πως ο πραγματικός δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος

Περιπλέκεται η υπόθεση βιασμού 34χρονης στα Μάλια της Κρήτης. Η ελληνική αστυνομία, μετά από έρευνα συνέλαβε τον πατέρα της για το έγκλημα. Ωστόσο, εκείνη τώρα λέει πως είναι «σίγουρη 100%» πως δε τη βίασε ο πατέρας της και οι ελληνικές αρχές έχουν αφήσει τον πραγματικό δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος. 

Κρήτη: Τουρίστας βίασε την κόρη του - Η ίδια το έμαθε από την αστυνομία

Στη βρετανική Daily Mail μίλησε η 34χρονη τουρίστρια που έπεσε θύμα βιασμού την περασμένη εβδομάδα στην Κρήτη. H κοπέλα λέει τώρα πως δεν πιστεύει ότι ο πατέρας της την βίασε, όπως υποστήριξε η ελληνική αστυνομία και πως ο πραγματικός βιαστής της «κυκλοφορεί ελεύθερος». 

«Μπορώ να σας πω 100% ότι δεν με βίασε. Ζω με τον πατέρα μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήμουν διακοπές μαζί του στην Ελλάδα και είναι ο καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι τόσο αηδιαστικό. Το έχω πει αυτό στην ελληνική αστυνομία, αλλά απλά με αγνοούν. Πρόκειται για μια απίστευτα αγχωτική, τραυματική κατάσταση, αλλά υπάρχει ελπίδα για εμάς. Μας είπε ο δικαστής ότι αν το τεστ DNA του πατέρα μου τον απαλλάξει, τότε θα είναι ελεύθερος να φύγει», δήλωσε η 34χρονη. 

Τη χτύπησε και την ακολούθησε σε ερημική παραλία για να τη βιάσει

Η αστυνομία θεωρεί πως ο 62χρονος βίασε την κόρη του, καθώς βρίσκονταν μαζί με μπαρ και της έκανε άσεμνες χειρονομίες. Ο άνδρας φέρεται να τη χτύπησε στο πρόσωπο και στη συνέχεια να την ακολούθησε σε ερημική παραλία, όπου και τη βίασε. 

Όταν η κοπέλα κατήγγειλε τον βιασμό της δεν θυμόταν τίποτα για τον άνδρα που της επιτέθηκε, καθώς ήταν μεθυσμένη. Το μόνο που είπε στην αστυνομία ήταν ότι φορούσε λευκά ρούχα. Ωστόσο, πλέον η ίδια υποστηρίζει ότι είπε στην αστυνομία ότι ο πατέρας της φορούσε λευκά ρούχα και όχι ο βιαστής της. Μάλιστα, λέει πως ο πατέρας της τη στιγμή της επίθεσης βρισκόταν πίσω στο ξενοδοχείο. 

Θεσσαλονίκη: 12χρονη κατήγγειλε ότι συγγενής της την κακοποιούσε σεξουαλικά

Αναμένονται τα στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αλλά και τα δείγματα DNA που πήρε ιατροδικαστής από την άτυχη κοπέλα.

«Ξέρω ότι τα αποτελέσματα του DNA θα τον απαλλάξουν από την ενοχή του. Δεν μπορώ να περιμένω να έρθουν γιατί θέλω απλώς να επιστρέψω στο Ηνωμένο Βασίλειο το συντομότερο δυνατό», λέει επίσης. 

Ο 62χρονος πατέρας του θύματος, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ η δίκη του θα διεξαχθεί πλέον εντός των επόμενων 18 μηνών σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο. Η κόρη του, πάντως, λέει πως θα παραμείνει στην Κρήτη μέχρι να τελειώσει η υπόθεση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top