Κρήτη: Τουρίστας βίασε την κόρη του - Η ίδια το έμαθε από την αστυνομία

Προσπάθησε να ασελγήσει σε μπαρ, και μετά τη βίασε στην παραλία

Άλλη μία ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού έρχεται στο φως, αυτή τη φορά από τα Μάλια της Κρήτης. Ένας 70χρονος Βρετανός τουρίστας φέρεται να βίασε την 34χρονη κόρη του. Μάλιστα, η κοπέλα ενημερώθηκε πως ο πατέρας της ήταν ο βιαστής της από την έρευνα της αστυνομίας, καθώς η ίδια δεν θυμόταν τίποτα λόγω μέθης.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου, όταν η γυναίκα από την Μεγάλη Βρετανία πήγε στο ΑΤ. Χερσονήσου προκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού, όσο ήταν μεθυσμένη, χωρίς να μπορεί να υποδείξει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον δράστη λόγω μέθης.

Ηράκλειο: «Με βίασαν άλλοι δύο εκτός από τον πατριό μου»

Το neakriti.gr αναφέρει πως η αστυνομία για δύο μέρες προσπαθούσε να βρει τον δράστη, εξετάζοντας όλα τα στοιχεία και ψάχνοντας κάμερες της περιοχής. Στη συνέχεια, την χτύπησε στο πρόσωπο και εκείνη έφυγε από το μπαρ. Εκείνος την ακολούθησε και τελικά την βίασε σε ερημική παραλία. 

Η 34χρονη όταν παρουσιάστηκε στην αστυνομία έφερε τραύματα σε όλο της το σώμα, καθώς ο δράστης την είχε ακινητοποιήσει και την είχε ρίξει πάνω σε πέτρες και τα κλαδιά που υπήρχαν στην παραλία.

Θεσσαλονίκη: 12χρονη κατήγγειλε ότι συγγενής της την κακοποιούσε σεξουαλικά

Ο 70χρονης βιαστής και πατέρας της κοπέλας, προσήχθη σήμερα και στη συνέχεια συνελήφθη. Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούν σε βιασμό, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και παραβάσεις περί ενδοοικογενειακής βίας. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Το θύμα έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή και υπάρχουν δείγματα DNA. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top