Ηράκλειο: «Με βίασαν άλλοι δύο εκτός από τον πατριό μου»

Νέες αποκαλύψεις από τον 14χρονο που βιντεοσκόπησε τον βιασμό του

Ο 14χρονος που κατήγγειλε τον βιασμό του από τον σύντροφο της μητέρας του στο Ηράκλειο, αποκάλυψε στην ανακρίτρια ότι έχει βιαστεί από δύο ακόμα άνδρες. Η κατάθεσή του είναι συγκλονιστική.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα κατέθεσε στην ανακρίτρια Ηρακλείου ο 14χρονος, ο οποίος μαζί με τα αδέλφια του έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 52χρονο Σύρο σύντροφο της μητέρας τους. 

Ηράκλειο: Ανήλικος κατέγραψε σε βίντεο τον βιασμό του

Το αγόρι κατέθεσε ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση και από άλλους δύο άνδρες. Σύμφωνα με το cretalive.gr το παιδί έδωσε κατάθεση όσο βρισκόταν στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και ισχυρίστηκε ότι την πρώτη φορά τον βίασε ένας άνδρας που μένει στο ίδιο χωριό και δούλευε με τον πατριό του. 

Όπως είπε του άρπαξε το χέρι ενώ έκανε ποδήλατο έξω από την εκκλησία του χωριού, τον παρέσυρε πίσω από τον ναό και τον κακοποίησε. 

Ηράκλειο: «Δεν ήταν βιασμός, το ήθελε το παιδί» - Προφυλακιστέος ο 52χρονος

Το περιστατικό έγινε πέρσι, όταν φοιτούσε στην Α΄ Γυμνασίου. Μάλιστα κατέθεσε ότι ενώ προσπάθησε να φύγει δεν τα κατάφερε γιατί ο άνδρας τον κρατούσε με μεγάλη δύναμη. 

Ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται στη φυλακή, καθώς είχε κακοποιήσει άλλο ένα παιδί, περιστατικό το οποίο είχε καταγγελθεί. 

Ο 14χρονος κατέθεσε επίσης ότι όταν ήταν στη ΣΤ΄τάξη του δημοτικού, ένας άλλος άνδρας επίσης τον κακοποίησε σεξουαλικά. Το πήγε με τη βία στο σπίτι του κι εκεί προχώρησε σε ασελγείς πράξεις. Πρόσθεσε επίσης ότι ο άνδρας, από όσο γνωρίζει, βρίσκεται στη Γερμανία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top