Ηράκλειο: Ανήλικος κατέγραψε σε βίντεο τον βιασμό του

Έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύντροφο της μητέρα του

Ηράκλειο: Ανήλικος κατέγραψε σε βίντεο τον βιασμό του

Ένας 14χρονος από το Ηράκλειο φέρεται να κατέγραψε σε βίντεο τον βιασμό του ίδιου και του αδελφού του από τον σύντροφο της μητέρας του. Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ ερευνάται ποινικά και η στάση της μητέρας.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δύο αδελφών από τον σύντροφο της μητέρας τους. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, στη δικογραφία περιλαμβάνεται βίντεο, στο οποίο αποκαλύπτεται η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών 24 και 14 ετών αντίστοιχα. 

Μάλιστα το βίντεο φέρεται να τράβηξε ο ίδιος ο 14χρονος, ώστε να έχει αποδείξεις για τα μαρτύρια στα οποία υποβαλλόταν ο ίδιος και ο αδελφός του, ο οποίος είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, από τον 52χρονο σύντροφο της μητέρας τους. 

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση των δύο παιδιών. Σήμερα μάλιστα αναμένεται να περάσει εκ νέου την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου. 

Ερευνάται τέλος ποινικά και η στάση της μητέρας των δύο παιδιών, για την οποία οι αρχές εξετάζουν αν γνώριζε και τι έκανε όλο αυτό το διάστημα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top