Θεσσαλονίκη: «Ο σύζυγός μου έπεσε πάνω στο μαχαίρι», λέει η 31χρονη

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη γυναίκα

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στην 31χρονη που μαχαίρωσε τον άνδρα της στη Θεσσαλονίκη. «Έπεσε πάνω στο μαχαίρι», φέρεται να υποστήριξε η κατηγορούμενη στις Αρχές.

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον σύζυγό της - Τον είχε καταγγείλει για βία

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της 31χρονης γυναίκας από τη Βουλγαρία που τραυμάτισε με μαχαίρι τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια πανηγυριού στη Βόλβη Θεσσαλονίκης.

«Έπεσε πάνω στο μαχαίρι», φέρεται να είπε η γυναίκα στην αστυνομία και υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει ή να του κάνει κακό. 

«Δεν υπήρχε πρόθεση να του κάνει κακό», ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της, σύμφωνα με το thestival. «Δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος πρόθεση. Σε μια στιγμή που βρίσκονταν στο  πανηγύρι έγινε το ατύχημα, δεν είχαν διαφορά μεταξύ της. Αν έχεις πρόθεση ανθρωποκτόνο δεν το κάνεις μέσα σε πανηγύρι με κόσμο», υποστήριξε ο δικηγόρος

Ακόμα, απαντώντας στο ερώτημα γιατί η εντολέας του κρατούσε μαχαίρι, υποστήριξε ότι το ζευγάρι έτρωφε τη συγκεκριμένη στιγμή.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας στο παρελθόν από τον σύζυγό της, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

H  31χρονη αναμένεται να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι στον ανακριτή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top