Απείλησε τον πατέρα 14χρονης, δείχνοντάς του πορνογραφικά βίντεό της

Ανήλικος από τον Κολωνό εκβίαζε και ξυλοκοπούσε το 14χρονο κορίτσι

κινητό/ unsplash

Mία τρομακτική υπόθεση παιδικής πορνογραφίας αποκαλύφθηκε στον Κολωνό. Ένας 17χρονος κακοποιούσε ψυχικά και σωματικά τη 14χρονη φίλη του και την απειλούσε ότι θα αναρτήσει στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές. Μάλιστα, ο ανήλικος δράστης απείλησε και τον 57χρονο πατέρα της, δείχνοντας του τα βίντεο. Όταν εκείνος δεν υπέκυψε στον εκβιασμό, ο 17χρονος του έσπασε όλο το περίπτερό του. Λίγο αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία. 

Παιδική πορνογραφία: Συνελήφθη άτομο με 2,5 εκ. αρχεία

Ένας 17χρονος απειλούσε τη 14χρονο σύντροφό του στον Κολωνό, λέγοντάς της πως θα αναρτήσει στα social media γυμνές τις φωτογραφίες και βίντεο που είχαν τραβήξει μαζί. Μάλιστα, φέρεται να ζητούσε χρήματα από το κορίτσι προκειμένου να μην πραγματοποιήσει τις απειλές του ενώ παράλληλα την ξυλοκοπούσε. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο νεαρός πήγε στον πατέρα της ανήλικης για να του ζητήσει λεφτά. Μάλιστα, απείλησε και τον ίδιο και του έδειξε τα βίντεο της 14χρονης κόρης του. Τότε, ο 57χρονος σοκαρισμένος του είπε να μην ξαναπλησιάσει το παιδί του και δεν υπέκυψε στον εκβιασμό του. 

Ρόδος: 8χρονη έστελνε γυμνές φωτογραφίες της σε άγνωστο στο Instagram

Η αντίδραση του 17χρονου ήταν άμεση. Έκανε γυαλιά καρφιά το περίπτερο του πατέρα της συντρόφου του και εξαφανίστηκε. Ο 57χρονος κάλεσε την αστυνομία, η οποία εντόπισε τον ανήλικο στην οδό Δημοσθένους και τον συνέλαβε. 

Οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε πως ο 17χρονος εκβίαζε την ανήλικη εδώ και πολύ καιρό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top