Δολοφονία Άλκη: Βρέθηκε αίμα του ακόμα και στα πατάκια των αυτοκινήτων

Η έκθεση του DNA «καίει» τους χουλιγκανς που σκότωσαν τον 19χρονο

H έκθεση DNA του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, που έπεσε θύμα πρωτοφανούς οπαδικής βίας, τον Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη, «καίει» τους κατηγορούμενους. 

Η έκθεση είναι αποκαλυπτική. Για το φονικό χρησιμοποιήθηκε ένα μαχαίρι τύπου καραμπίτ. Φέρεται πως ένας μαχαίρωσε και οι υπόλοιποι χτυπούσαν με κράνη που κρατούσαν με κλωτσιές και μπουνιές. Στο μαχαίρι ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό του 22χρονου με τα αρχικά Κ.Ι. στο μαχαίρι τύπου καραμπίτ, ο οποίος καθόταν στο πρώτο αυτοκίνητο. Επίσης, ταυτοποιήθηκε ο DNA του 23χρονου Σ.Σ που καθόταν στο δεύτερο αυτοκίνητο και του 20χρονουΤζ.Α που καθόταν στο τρίτο αυτοκίνητο. 

Δολοφονία Άλκη: Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα - Πάνω από 30 τα τραύματα

Η νέα πραγματογνωμοσύνη που ενσωματώθηκε στη δικογραφία ωστόσο καταδεικνύει ότι το αίμα του Άλκη εντοπίστηκε και στα πατάκια των αυτοκινήτων στις θέσεις, όπου κάθονταν οι 8 από τους 12 φερόμενους δράστες. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα 8 άτομα βρέθηκαν μέσα στη συμπλοκή και πάτησαν πάνω στο αίμα που έχυσε το 19χρονο αγόρι. Συνεπώς όλοι και οι 8 μπορεί να είναι εξίσου υπεύθυνοι για τον θάνατο του. Μπορεί να ήταν πολύ κοντά στη συμπλοκή, να τον μαχαίρωσαν επίσης, να τον κλώτσησαν κλπ. Κανείς δεν αποκλείει βέβαια και την συμμετοχή των υπολοίπων 4 ατόμων που διώκονται.

O Άλκης Καμπανός που δολοφονήθηκε από χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο ντοκουμέντο: «Πρόβα θανάτου» δύο ημέρες πριν τη δολοφονία του Άλκη

Από την ιατροδικαστική έκθεση είχε προκύψει πως ο 19χρονος Άλκης είχε καταλήξει όχι μόνο λόγω των μαχαιριών αλλά και λόγω των έντονων χτυπημάτων που δέχθηκε.   

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top