Έξαλλος ο αδερφός του Γιώργου Τράγκα: «Διασύρεται το όνομά μας»

Αποκαλύπτει πως δεν είχε σχέσεις με τον δημοσιογράφο εδώ και κάποια χρόνια

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στην οικογένειά του. Χθες, οι αρχές αποφάσισαν τη δέσμευση τη δέσμευση της προσωπικής περιουσίας της χήρας του, Μαρίας Καρρά, αλλά και δύο συνεργατών του, ενώ ο γιος του, Φρέντυ έχει ήδη αποποιηθεί την κληρονομιά του πατέρα του. 

Δεσμεύτηκε η προσωπική περιουσία της χήρας του Γιώργου Τράγκα

Σήμερα, ο ετεροθαλής αδερφός του Γιώργου Τράγκα, μιλώντας στην εκπομπή TLIVE εμφανίστηκε έξαλλος και είπε πως «διασύρεται το όνομα της οικογένειας». 

Γιώργος Τράγκας και Μαρία Καρρά

«Εσείς είσαστε δημοσιογράφοι, εσείς ξέρετε. Συνάδελφός σας ήταν (σ.σ. ο συνεργάτης). Βγήκε το όνομα μίας αξιοπρεπούς οικογενείας Τράγκα στη ρούγα, που λένε. Ντρέπομαι και έχω νευριάσει και με συγχωρείτε που σας μιλάω και απότομα. Να διασύρεται το όνομά μας; Το όνομα της οικογενείας Τράγκα; Και να διασύρονται και τα παιδιά του; Και πού να ξέρω εγώ πώς έβγαλε αυτά τα λεφτά. Που να το ξέρω εγώ;», δήλωσε αρχικά ο ετεροθαλής αδελφός του.

Γιώργος Τράγκας: Γιατί Αποποιείται Την Κληρονομιά Ο Γιος Του 

Για το πώς προέκυψε η αμύθητη περιουσία του γνωστού δημοσιογράφου, εκείνος δεν είχε σαφή απάντηση: «Δεν ξέρω τι έκανε… Ας ψάξει το κράτος να τα βρει. Εγώ τι να σας πω; Εγώ είμαι ένας συνταξιούχος και μεγάλος άνθρωπος». 

Ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν είχε σχέση με τον αδερφό του, μετά το δεύτερο διαζύγιο του: «Μου είχε πει ότι θα ζει τον μισό χρόνο στη Γαλλία. Αυτό ήξερα μόνο. Εγώ με τον ετεροθαλή αδελφό μου δεν είχα σχέσεις μετά το διαζύγιό του από τη Ντόρα. Είχαμε να μιλήσουμε 20 χρόνια» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος Τράγκας Και Η Αμύθητη Περιουσία Του 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top