Γυναικοκτονία Δράμα: Σε διαφορετικά μέρη οι κηδείες του ζευγαριού

«Είχαν καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Πήραν μαζί τους ό,τι συνέβη»

Σήμερα θα γίνουν οι κηδείες της 59χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Προσοτσάνη Δράμας και του 64χρονου δράστη, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του. Οι κηδείες θα γίνουν σε διαφορετικά μέρη. Ο αδελφός του δράστη είπε ότι το ζευγάρι είχε καταθέσει αίτηση για συναινετικό διαζύγιο. Σύμφωνα με τον ίδιο τα είχαν συμφωνήσει όλα και η γυναίκα θα μετακόμιζε σε άλλο σπίτι. Κανείς δεν ξέρει τί συνέβη και έγινε το έγκλημα.

Σε διαφορετικά μέρη της Δράμας θα ταφούν σήμερα η 59χρονη που δολοφονήθηκε στην Προσοτσάνη και ο σύζυγός της που την σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Γυναικοκτονία Δράμα: Είχαν πάει μαζί σε παιδικό πάρτυ λίγο πριν το φονικό

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, η γυναίκα θα ταφεί στις 17:00 στην Προσοτσάνη, ενώ ο αυτόχειρας και γυναικοκτόνος θα ταφεί στο Παρανέστι στις 11:00.

Δράμα γυναικοκτονία

Το ζευγάρι θα κηδευτεί σε διαφορετικά μέρη της Δράμας σήμερα

O 64χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του στο σαλόνι με σκάγια που χρησιμοποιούν στο κυνήγι του αγριογούρουνου και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο του σπιτιού. 

Γυναικοκτονία Δράμα: Την πυροβόλησε πισώπλατα με φυσίγγια για αγριογούρουνα

Το ζευγάρι φέρεται να ήταν σε διάσταση, αν και ζούσε ακόμα στο ίδιο σπίτι. Λίγο πριν το έγκλημα, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, έγινε ένας μεγάλος καβγάς, ο οποίος φαίνεται και ήταν αυτός που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε στη δολοφονία της 59χρονης.

Το νεκρό ζευγάρι βρήκε η κόρη τους το επόμενο πρωί. 

Δράμα: «Είχαν κάνει αίτηση για συναινετικό διαζύγιο»

Ο αδελφός του δράστη μιλώντας στο Open αποκάλυψε ότι το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τα τελευταία τρία χρόνια και ότι την περασμένη Πέμπτη είχαν κάνει αίτηση για συναινετικό διαζύγιο. 

Το θύμα της γυναικοκτονίας στη Δράμα

Το ζευγάρι φέρεται να είχε κάνει αίτηση για συναινετικό διαζύγιο

Σύμφωνα με τον ίδιο, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς και γιατί έφτασε σε αυτήν την πράξη ο 64χρονος. 

Γυναικοκτονία Δράμα: «Άκουγα την κόρη να ουρλιάζει “βοήθεια, βοήθεια”»

«Εγώ ξέρω ότι 35 χρόνια ήταν μαζί, πήγαν στη Γερμανία, γυρίσανε, ανοίξανε ένα σνακ μπαρ που δούλευε καλά, ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, έχουν δύο κορίτσια και τρία εγγόνια. Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι. Εδώ και τρία χρόνια ήταν σε διάσταση και έμεναν στο ίδιο σπίτι, το οποίο ενώνεται με μια εσωτερική σκάλα. Πάνω η νύφη κάτω ο αδερφός μου. Το πατρικό μας ήταν στο Παρανέστι Δράμας και τον φιλοξενούσα κι εγώ κατά διαστήματα» είπε ο αδελφός του 64χρονου.

«Τι έγινε τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς και πώς έφτασαν εκεί, δεν ξέρει κανείς», συνέχισε συντετριμμένος.

Ο ίδιος είχε μιλήσει με τον αδελφό του την προηγούμενη Πέμπτη, οπότε και του είπε ότι είχαν κάνει την αίτηση για το διαζύγιο. 

Γυναικοκτονία Δράμα: «Αυτός κάποια στιγμή θα πάρει την καραμπίνα»

«Της έδωσε και αποζημίωση 20.000 ευρώ. Μεταβίβασαν τα περιουσιακά στα κορίτσια. Η συγχωρεμένη νοίκιασε ένα σπίτι που θα πήγαινε την άλλη βδομάδα…», είπε διαψεύδοντας μαρτυρίες από το περιβάλλον της 59χρονης ότι ο 64χρονος δεν ήθελε να της δώσει το διαζύγιο.

«Το τι έγινε εκείνο το βράδυ, δεν γνωρίζει κανείς. Ό,τι έγινε, το έχουν πάρει μαζί τους. Από εκείνη τη μέρα που μου είπε για το διαζύγιο, δεν ξαναμιλήσαμε. Περίμενα το τριήμερο, επειδή είμαστε 70 χλμ. απόσταση να έρθει για να τον φιλοξενήσω εδώ», συνέχισε αδερφός του δράστη και κατέληξε:

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Αυτή είναι η γυναίκα που σκότωσε ο σύζυγός της

«Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι κατακρίνω την πράξη του αδερφού μου. Δεν έπρεπε να φτάσει εκεί, εγώ δεν είχα ποτέ παράπονο από τη νύφη μου. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε. Κάνω έκκληση να προστατευτούν τα εγγόνια των νεκρών. Ένα παιδί 12 χρονών να βλέπει τον παππού και τη γιαγιά έτσι είναι πολύ σκληρό».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top