Γυναικοκτονία στη Δράμα: Αυτή είναι η γυναίκα που σκότωσε ο σύζυγός της

Με σφαίρα στο στήθος έληξε ο μοιραίος καβγάς του ζευγαριού

Ακόμα μία γυναικοκτονία συγκλονίζει το πανελλήνιο. Μια 59χρονη γυναίκα στη Δράμα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, όταν του ζήτησε να χωρίσουν, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Οι καβγάδες και οι διαφωνίες που οδήγησαν στο έγκλημα.

Γυναικοκτονία Δράμα: Του ζήτησε να χωρίσουν, τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στην Προσοτσάνη Δράμας. Μια μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά τριών εγγονιών δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο 64χρονος επιχειρηματίας πυροβόλησε τη σύζυγό του στο στήθος με κυνηγετική καραμπίνα. Το έγκλημα έγινε στο σπίτι τους και η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο σαλόνι. Αφού τη σκότωσε, έμεινε δίπλα της για πολλές ώρες και τελικά αποφάσισε να βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Δράμα

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, έμεναν μαζί, όμως το τελευταίο διάστημα δεν τα πήγαιναν καλά και οι προστριβές είχαν γίνει καθημερινές. Η 59χρονη μη μπορώντας να διαχειριστεί άλλο την κατάσταση, του ζήτησε διαζύγιο, κάτι με το οποίο διαφωνούσε έντονα ο 64χρονος. Χθες το βράδυ είχαν έντονη διαφωνία μεταξύ τους, κάτι που φαίνεται ότι στάθηκε αφορμή για να οπλίσει το χέρι του συζυγοκτόνου και αυτόχειρα.

γυναικοκτονία Δράμα

έγκλημα στη Δράμα

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δράμας διερευνούν την υπόθεση, ενώ ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει  νεκροτομή στις δύο σορούς.

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Τους βρήκε νεκρούς η κόρη τους

Το άτυχο ζευγάρι είχε δύο κόρες και τρία εγγόνια. Η μία από αυτές ήταν που βρήκε νεκρούς τους γονείς της.

Η κοπέλα πήγε στο σπίτι των γονιών της να δει τι συμβαίνει, καθώς δεν τους έβρισκε στο τηλέφωνο και είχε ανησυχήσει. Φτάνοντας, βρήκε το κλειδί πάνω στην εξώπορτα. Όταν μπήκε μέσα ήρθε αντιμέτωπη με το φρικτό θέαμα. Eίδε τη μητέρα της νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σαλόνι και τον πατέρα της να έχει αυτοπυροβοληθεί στην τουαλέτα.

Δράμα: σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top