Γυναικοκτονία Δράμα: Του ζήτησε να χωρίσουν, τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Τους βρήκε η κόρη τους σε μία λίμνη αίματος

Ένα ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό στο σπίτι του στην Προσοτσάνη Δράμας. Η κόρη του ζευγαριού αναζητούσε τους γονείς της κι όταν δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί τους πήγε από το σπίτι και τους βρήκε σε μία λίμνη αίματος. O πατέρας της είχε δολοφονήσει τη μητέρα της και μετά να αυτοκτόνησε, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν. 

Μια τραγωδία σημειώθηκε στη Προσοτσάνη Δράμας, όπου ένα ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του από την κόρη τους που αναζητούσε τους γονείς της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος άνδρας, γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την 59χρονη σύζυγό του στο σαλόνι και στη συνέχεια πήγε στο μπάνιο, βάζοντας τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο. 

«Η γυναίκα του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να φύγει σήμερα κιόλας και να χωρίσουν. Εκείνος από ό,τι φαίνεται δεν το άντεξε αυτό και τελικά έκανε ό,τι έκανε», δήλωσε ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης, στο GRTimes

Γυναικοκτονία Δράμα: Τους βρήκε η κόρη τους σε μία λίμνη αίματος 

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, όμως συνέχιζε να μένει κάτω από την ίδια στέγη. Η κόρη του ζευγαριού ήταν εκείνη που λίγο μετά τις 08:00 το πρωί τους βρήκε νεκρούς μέσα σε μια λίμνη αίματος. 

Η γυναίκα ανησύχησε γιατί η μητέρα της δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις της, καθώς είχε καθυστερήσει να πάει στο σπίτι της για να φροντίσει τα εγγόνια της. 

Ο δράστης είχε αφήσει, μάλιστα, τα κλειδιά του σπιτιού έξω από την πόρτα, πιθανόν για να τους βρουν. «Όπως όλα δείχνουν, το είχε σχεδιάσει», ανέφερε ο κ. Αθανασιάδης. 

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δράμας, λαμβάνοντας μαρτυρικές καταθέσεις από τους συγγενείς του ζευγαριού.

 


 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top