Γυναικοκτονία Δράμα: «Άκουγα την κόρη να ουρλιάζει “βοήθεια, βοήθεια”»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων του ζευγαριού

Για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε δώσει δικαιώματα μίλησαν οι γείτονες της 59χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Προσοτσάνη Δράμας. Περιέγραψαν τη στιγμή που η κόρη αντίκρισε τους γονείς της μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ανέφεραν πως δεν έδειχναν πως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στην Προσοτσάνη Δράμας μετά από τη δολοφονία μιας 59χρονης από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Γυναικοκτονία Δράμα: «Αυτός κάποια στιγμή θα πάρει την καραμπίνα»

Η νέα γυναικοκτονία έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι, όπου έμενε το ζευγάρι, ενώ τον 64χρονο και την 59χρονη βρήκε νεκρούς η κόρη τους, η οποία πήγε από το σπίτι, καθώς δεν είχαν εμφανιστεί για να πάνε τα εγγόνια τους στο σχολείο. 

Γυναικοκτονία

Η 59χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Προσοτσάνη Δράμας

Δράμα: «Ακούσαμε ουρλιαχτά από την κόρη»

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε προβλήματα τα τελευταία δύο με τρία χρόνια, όμως δεν είχε δώσει δικαιώματα. Ζούσαν μάλιστα στην ίδια οικία, αλλά σε διαφορετικά διαμερίσματα, ενώ η γυναίκα είχε ζητήσει διαζύγιο, κάτι που φαίνεται ότι ήταν η αιτία για να γίνει το κακό. 

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Αυτή είναι η γυναίκα που σκότωσε ο σύζυγός της

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, γείτονας του ζευγαριού αποκάλυψε πως λίγο πριν το στυγερό έγκλημα, άκουσε έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι, που μάλλον ήταν και ο καθοριστικός για να οδηγηθεί ο 64χρονος στη δολοφονία της συζύγου του και μετά στην αυτοκτονία.

Πήρε την καραμπίνα που είχε στο σπίτι του και πυροβόλησε δύο φορές τη σύζυγό του στο σαλόνι του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες κάθισε όλη νύχτα δίπλα στο νεκρό σώμα της και νωρίς το πρωί με το ίδιο όπλο έδωσε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο.

Γυναικοκτονία Δράμα: Του ζήτησε να χωρίσουν, τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

«Περίπου στις 8:15 το πρωί ακούστηκαν τσιρίδες και ουρλιαχτά από τη κόρη του ζευγαριού η οποία είχε μόλις φτάσει στο σπίτι και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα», δήλωσε στο GRTimes.gr μια γειτόνισσα.

Γυναικοκτονία Δράμα

Το ζευγάρι σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές

«Άκουσα να λέει ''βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια'' έτρεξα και τι να δω... Είπα να φέρω γιατρό, αλλά εκείνος μου είπε πως δεν είναι δικιά μας δουλειά, αλλά της Αστυνομίας. Είδα την κόρη πεσμένη...», συνέχισε.

Συγγενής του δράστη, μιλώντας στο Mega αποκάλυψε πως η γυναίκα είχε σκοπό να φύγει από το σπίτι.

«Για σκεφτείτε ένα παιδί να δει τους γονείς του σε μια τέτοια κατάσταση, νομίζω ότι είναι μόνο και στο άκουσμα τραγικό. Ξέρω βέβαια ότι κρατούσαν τα παιδιά επειδή πήγαινε στη δουλειά το κορίτσι, από εκεί και πέρα προφανώς δεν εμφανίστηκαν το πρωί και ανησύχησε, να δει τι έγινε», είπε και πρόσθεσε:

«Έμεναν απλά στο ίδιο σπίτι, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Δεν μπορώ να ξέρω τι μεσολάβησε, γιατί της είχε δώσει χρήματα πριν από δυο - τρεις μέρες που θα έφευγε από το σπίτι. Προφανώς το μερίδιο του σπιτιού, 20.000 ευρώ».

Δράμα: «Δεν είχαμε καταλάβει ότι είχαν προβλήματα»

Οι γείτονες του ζευγαριού είναι σοκαρισμένοι. Όπως είπαν δεν είχαν καταλάβει ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα και δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη. 

«Είμαστε σε κατάσταση σοκ, ποτέ δεν ακούσαμε να μαλώνουν», είπε στο GRTimes.gr κάτοικος της Προσοτσάνης.

Όπως αναφέρει ο 64χρονος φαινόταν ήσυχος άνθρωπος και τον έβλεπαν συχνά να πηγαίνει τα εγγόνια του στο σχολείο. 

«Δεν πιστεύαμε ότι είναι ικανός για κάτι τέτοιο, καθώς δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα. Δεν καταλάβαμε ποτέ ότι κάτι δεν πάει καλά», είπε.

Από την πλευρά του, συγγενής του 64χρονου, σε ερώτηση για τις σχέσεις του ζευγαριού, δήλωσε: 

«Εγώ τους έβλεπα μια χαρά όποτε πήγαινα στο μαγαζί. Τώρα άκουσα για το διαζύγιο, αλλά δεν ήξερα τι γίνεται. Δεν ήταν νευρικός, για αρνάκι τον είχαμε όλοι. Και η γυναίκα του ήταν ήσυχη. Τα παιδιά τακτοποιημένα κι αυτός τακτοποιημένος. Πέσαμε από τα σύννεφα».

Ένα άλλος γείτονας είπε: «Έβλεπα ένα ζευγάρι αγαπημένο... Τώρα τι τους οδήγησε σε αυτό, δεν ξέρω», ενώ την ίδια εικόνα παρουσιάζουν κι άλλοι γείτονες του ζευγαριού. «Τους βλέπαμε καλά, αλλά τι υπάρχει μέσα στο σπίτι...».

Πάντως, φίλη της 59χρονης, μιλώντας χθες στον Alpha αποκάλυψε ότι η γυναίκα της είχε εκμυστηρευτεί τους φόβους της ότι μπορεί ο σύζυγός της να της κάνει κακό. 

«Φοβάμαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να πάρει το όπλο», φέρεται να είχε πει στη φίλη της, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι ο 64χρονος θα μπορούσε να της κάνει κακό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top