Αυτοκτονία γυμναστή: Ψάχνουν γυναίκα «αράχνη» οι αρχές

Η ανάρτησή του στο Facebook και το ροζ βίντεο που αναζητά η αστυνομία

Ο 50χρονος γυμναστής που βρέθηκε απαγχονισμένος στο γυμναστήριό είχε κάνει μια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία είχε αναφέρει άτομα που συνδέονται με την απόφασή του. Μέσα σε αυτά και μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση. Φέρεται να του απέσπασε τεράστιο χρηματικό ποσό και να τον οδήγησε σε οικονομική καταστροφή.

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος γνωστού γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες, Τρίτη, μέσα στο γυμναστήριό του.

Ο γυμναστής που αυτοκτόνησε

Ο 50χρονος γυμναστής φαίνεται, σε ανάρτησή του, να κατονόμαζε μια γυναίκα με την οποία είχε ερωτική σχέση και τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος λίγο πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που προκάλεσε την ανησυχία πολύ στενού του προσώπου, το οποίο και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. 

Θεσσαλονίκη: Personal trainer βρέθηκε κρεμασμένος στο γυμναστήριό του

Δυστυχώς, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο γυμναστήριο, ο 50χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος. 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ίχνη που να δείχνουν δολοφονική ενέργεια. Όμως στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook, η οποία «κατέβηκε» μετά από λίγο, φέρεται να υποδείκνυε διάφορα πρόσωπα που τα συνέδεε με την απόφασή του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  άφηνε και αιχμές για κυκλώματα που εκμεταλλεύονται επιχειρηματίες. 

Ο γυμναστής που αυτοκτόνησε σε εκδρομή

Η γυναίκα «αράχνη» φέρεται να του απέσπασε περίπου 500.000 ευρώ και να εξαφανίστηκε

Για τον λόγο αυτό, ο Προϊστάμενος Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή η υπόθεση να διερευνηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. 

Θα ερευνηθεί αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την αυτοκτονία του γυμναστή κι έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του. 

Θάνατος γυμναστή: Η γυναίκα… «αράχνη» που τον οδήγησε σε απόγνωση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γυμναστής είχε στείλει και email σε συγκεκριμένους ανθρώπους, στο οποίο αναφερόταν σε μια γυναίκα, με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό. 

γυμναστής Θεσσαλονίκη

Ο 50χρονος φέρεται να αναφέρθηκε και σε κύκλωμα που εξαπατούσε επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη 

Η γυναίκα αυτή φέρεται να τον είχε εξαπατήσει και να του είχε αποσπάσει σχεδόν 500.000 ευρώ, οδηγώντας τον στην οικονομική καταστροφή. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε, διακόπτοντας οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. 

Στην ανάρτηση του, φέρεται να την εμπλέκει και σε κύκλωμα, το οποίο εξαπατούσε επιφανείς ανθρώπους της Θεσσαλονίκης και επιχειρηματίες, που χρησιμοποιούσε ακόμα και ανήλικες κοπέλες για να τους εξαπατήσει και να τους αποσπάσει χρήματα. 

Νεότερες πληροφορίες που του Voria.gr, αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο email συνοδευόταν από ροζ βίντεο για το οποίο οι αρχές είναι ενήμερες και το οποίο αναζητούν, προκειμένου να κριθεί αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στη σχηματιζόμενη δικογραφία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top