Σταμάτησαν σχολικό λεωφορείο για να συλλάβουν μαθητή

Είχε λάβει μέρος στα επεισόδια στο Άλσος Βεΐκου

Αστυνομικοί σταμάτησαν σχολικό και συνέλαβαν μέσα σε αυτό ανήλικο, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών στο Άλσος Βεΐκου. Ήταν συμμαθητής του 14χρονου που αυτοκτόνησε στα Κάτω Πατήσια. Ο ανήλικος είχε βγάλει μαχαίρι και είχε τραυματίσει έναν άλλο μαθητή. Συνελλήφθησαν άλλοι τρεις ανήλικοι.

Συνελήφθη από την αστυνομία ένας από τους πρωταγωνιστές της άγριας συμπλοκής ανηλίκων που σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες στο Άλσος Βαΐκου μεταξύ μαθητών δύο σχολείων, το ένα από τα οποία ήταν εκείνο, στο οποίο φοιτούσε ο 14χρονος Μάκης, που αυτοκτόνησε.

Άλσος Βεΐκου: Άγρια συμπλοκή με μαθητές από το σχολείο του 14χρονου Μάκη

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης,  έλαβαν σήμα για έναν εξαφανισμένο ανήλικο μέσα στο πάρκο και αφού έφτασαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά στη συμπλοκή των μαθητών. 

Οι υπόλοιποι μαθητές συνεργάστηκαν άψογα με τους αστυνομικούς και με τη βοήθειά τους οι δράστες ταυτοποιήθηκαν κι έγιναν συλλήψεις. 

Θρήνος στην κηδεία του 14χρονου: «Μάκη ζεις, θα σε αγαπάμε για πάντα»

Σύμφωνα με τον αστυνομικό η πρώτη σύλληψη έγινε μέσα στο Άλσος Βεΐκου, όπου είχαν παραμείνει τρεις δράστες και στη θέα της Ομάδας ΔΙΑΣ ο ένας αποπειράθηκε να δραπετεύσει. Η δεύτερη σύλληψη έγινε μέσα σε σχολικό λεωφορείο που μετέφερε τα παιδιά πίσω στο σχολείο, στο οποίο επέβαινε ο ανήλικος που κρατούσε μαχαίρι και τραυμάτισε έναν άλλο μαθητή. 

Κάτω Πατήσια: Νέο βίντεο με ξυλοδαρμό μαθήτριας στο σχολείο του 14χρονου

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον οδηγό του λεωφορείου, ο οποίος σταμάτησε το όχημα και τους άνοιξε να μπουν. Εκείνος και οι υπόλοιποι μαθητές υπέδειξαν ποιος ήταν ο δράστης, ενώ με δάκρυα στα μάτια έδειξε στους αστυνομικούς την κατάσταση επιβίβασης στο σχολικό, όπου ήταν σβησμένο το όνομα του 14χονου, ο οποίος αυτοκτόνησε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top