Δίκη Τοπαλούδη: Την Παρασκευή η ετυμηγορία του δικαστηρίου

«Δε φταίω», λέει ο ένας εκ των κατηγορουμένων

Νέα αναβολή στην ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Εφετείου για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, η Πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε ότι δικαστές και ένορκοι θα ανακοινώσουν την ετυμηγορία τους την Παρασκευή το πρωί.

Γιαγιά Ελένης Τοπαλούδη: Να δώσει φώτιση ο Θεός στη νεολαία    

Νωρίτερα σημειώθηκε ένταση στη δικαστική αίθουσα κατά την αγόρευσή της υπεράσπισης του αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενου. Τα επιχειρήματα του προκάλεσαν την έκρηξη των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη με τους αστυνομικούς να τους απομακρύνουν από την αίθουσα για να ηρεμήσουν.

Οι δυο κατηγορούμενοι με το πέρας των αγορεύσεων, ρωτήθηκαν από την Πρόεδρο του δικαστηρίου αν θέλουν να προσθέσουν κάτι σε όσα υποστήριξαν στις απολογίες τους.

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Ζητά συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Κατηγορούμενος: Κυρία Πρόεδρε θέλω να πω ότι δε φταίω
Προέδρος: Αυτό το έχετε ξαναπεί. Κάτι άλλο;
Κατηγορούμενος: Όχι. Όπως είδατε δεν δέχομαι τον βιασμό αλλά για όλο το άλλο θέλω να πληρώσω ήμουν συνεργός στην ανθρωποκτονία, έχω μετανοήσει, ζητάω βαθύτατη συγνώμη, αυτό το άτομο με έφερε στη χειρότερη οδύνη της ζωής μου αλλά θα πληρώσω γιατί εγώ φταίω. Πρέπει οι νέοι άνθρωποι να είναι αυτόβουλοι, να αγαπάνε την οικογένεια τους και να μην ακούνε τους φίλους τους όταν δεν πρέπει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top