Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το νέο συγκινητικό μήνυμα χωρίς τη μάσκα

«Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε...»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου «σπάει» τα δεσμά της και αποκαλύπτει το πρόσωπό της μετά την επίθεση με το βιτριόλι - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (30/4)

Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα. Το συγκινητικό μήνυμά της στο Instagram για όσους τη βοήθησαν και τη στήριξαν.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα συγκινητική φωτογραφία και το μήνυμα ελπίδας

Δύο χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε με το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου χαμογελά ξανά και ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία. Μετά την συγκλονιστική συνέντευξή της στους «Πρωταγωνιστές» και την αποκάλυψη του προσώπου της χωρίς της μάσκα, η όμορφη Ιωάννα ευχαρίστησε όλους όσους τη στήριξαν.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξανά στον τόπο της επίθεσης, δείχνοντας το πρόσωπό της

Με μια φωτογραφία χωρίς τη μάσκα, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή, μακιγιαρισμένη και με τα φυσικά, καστανά μαλλιά της, η Ιωάννα θέλησε να πει ένα μεγάλο, δημόσιο "ευχαριστώ" σε όσους ήταν δίπλα της και αγκάλιασαν τη νέα της εικόνα.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες της χωρίς μάσκα

«Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτο είναι ευλογία!», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top