Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες της χωρίς μάσκα

Πώς είναι η καθημερινότητά της

Νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Η Ιωάννα συνεχίζει να ζει δείχνοντας απίστευτη δύναμη ψυχής. Το βιτριόλι δεν κατάφερε να την καταστρέψει.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα της, έδειξε σε όλον τον κόσμο τα σημάδια από την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι και ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να ζει, εντυπωσιάζοντας με την τεράστια δύναμή της. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε να βγάλει τη μάσκα και να δείξει δημόσια τα σημάδια της

Χθες ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε για τη συνέντευξη που του παραχώρησε η Ιωάννα στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», αποκαλύπτοντας πως τα γυρίσματα κράτησαν μήνες, καταγράφοντας τα χειρουργεία της, τις θεραπείες και τα θεραπευτικά μασάζ. 

«Για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης», είπε.

Σήμερα μάλιστα το pod.gr δημοσίευσε στο Facebook νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου που αποτυπώνουν την καθημερινότητά της. 

Σε αυτές η Ιωάννα φαίνεται να κολυμπά, να προπονείται στο μποξ, να ζει και να χαίρεται τη νέα της εικόνα, όσο δύσκολη κι αν είναι. 

«Η δύναμη και η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι η ψυχή του! Κι αν αυτό το λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τότε εμείς σωπαίνουμε και την ακούμε

Ιωάννα Παλιοσπύρου Σταύρος Θεοδωράκης

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου λέει ναι στη ζωή παρά τα όσα έζησε

Το βιτριόλι δεν μπόρεσε να “φτάσει” ως εκεί. Δεν της έκαψε την ψυχή.Την πόνεσε, τη λύγισε και της άφησε πληγές που θα έχει για μια ζωή, αλλά εκείνη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, τις φορές που σκέφτηκε να τα παρατήσει, όταν σκέφτηκε να κάνει κακό στον εαυτό της….

Ακόμα και τότε συνέχισε να παλεύει! Να παλεύει για τη ζωή της, για την ευτυχία της! Για να μη σταματήσει να ΖΕΙ όπως ΕΚΕΙΝΗ θέλει!

Δεν επιβιώνει απλώς, συνεχίζει να ζει, να ονειρεύεται και να ελπίζει. Στους Πρωταγωνιστές (official) ζήσαμε την “Αποκάλυψη της Ιωάννας”. Ενός ανθρώπου πανέμορφου και γενναίου!

Μαζί με εκείνη, συνεχίζουμε και εμείς. Ιωάννα, σ’ ευχαριστούμε!», αναφέρεται στην ανάρτηση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top