Σύλληψη ψυχιάτρου στην Αθήνα: Έδινε ψευδείς αναπηρικές συντάξεις

Χορηγούσε στους ασθενείς της εξαρτησιογόνα ηρεμιστικά φάρμακα

περιπολικό/ eurokinissi

Συνελήφθη μετά από σχετική καταγγελία μία ψυχίατρος στην Αθήνα, η οποία φέρεται να χορηγούσε εξαρτησιογόνα ηρεμιστικά στους ασθενείς της αλλά και να τους εκδίδει αναπηρικές συντάξεις άνευ λόγου. 

Η 62χρονος ψυχίατρος διατηρεί δύο γραφεία στο Παγκράτι και τη Δάφνη. Είχε γίνει καταγγελία ότι γραφεί φάρμακα στους ασθενείς της χωρίς λόγο και μάλιστα συγκεκριμένα εξαρτησιογόνα ηρεμιστικά τα οποία θεωρούνται ναρκωτικά. Επίσης, στην καταγγελία υποστηρίζεται ότι εκδίδει ψευδείς γνωματεύσεις για να εκδίδονται συντάξεις αναπηρίας. 

Στα κουτιά που βρέθηκαν στα γραφεία της είχε αφαιρεθεί η μια ταινία του ΕΟΦ που έχει πάνω το bar code του φαρμάκου και είχε αφήσει το άλλο, κάτι το οποίο απαγορεύεται.

Οι αρχές θα ψάξουν να βρουν μέσω των ασθενών της αν και πόσες συντάξεις έχει δώσει. Η ίδια δεν παραδέχτηκε στην αρχή τις πράξεις της, υποστήριξε ότι τα ηρεμιστικά τα είχε για προσωπική της χρήση και  όταν ρωτήθηκε για το bar code στα φάρμακα που δεν είχε αφαιρεθεί, δε θέλησε να πει κάτι. Μάλιστα, είπε πως έδινε φάρμακα και σε κοινωνικό φαρμακείο. 

Πλέον η 62χρονη κρατείται και τη Δευτέρα θα μεταβεί σε ανακριτή ναρκωτικών. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top