Κούρσα τρόμου στην Κρήτη: Οδηγούσε ανάποδα για να «κόψει» δρόμο

Διένυσε πέντε χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Βίντεο που δείχνει οδηγό να πηγαίνει στο ανάποδο ρεύμα της Παραλιακής (δελτίο Star)

Σε κούρσα τρόμου εξελίχθηκε η πορεία μιας οδηγού στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης. Η γυναίκα οδηγούσε ανάποδα για αρκετά χιλιόμετρα, γιατί πολύ απλά ήθελε να φτάσει πιο γρήγορα στον προορισμό της.

Μητσοτάκης: Ο ΒΟΑΚ θα είναι ο μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος στην Ευρώπη

Βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τη ζωή της, όσο και τη ζωή των εκατοντάδων συμπολιτών της, που καθημερινά περνούν από τον δρόμο, η 60χρονη αποφάσισε να συνεχίσει ατάραχη την πορεία της προς το Ηράκλειο, αλλά από το αντίθετο ρεύμα. 

Μία γυναίκα στην Κρήτη γυναίκα οδηγούσε ανάποδα στον ΒΟΑΚ για αρκετά χιλιόμετρα, γιατί πολύ απλά ήθελε να φτάσει πιο γρήγορα στον προορισμό της

«Τη σταμάτησαν, κατέβασε παράθυρο και είπε: “Ξέρω τι κάνω” και συνέχισε», όπως αναφέρει στο Live News ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου για την Πρόληψη των τροχαίων, Γιάννης Λιονάκης, που γνωστοποίησε το περιστατικό στα social media.

 

Τα 36 νέα έργα στην Ελλάδα που εγκρίθηκαν από το Ταμείο Ανάπτυξης

Όλα έγιναν για να αποφύγει 5 χιλιόμετρα. «Το παράξενο της υπόθεσης και το θλιβερό είναι ότι δύο οδηγοί της το είπαν και γκάζωσε και έφυγε» σημείωσε ο κ. Λιονάκης. Όσοι βρέθηκαν στο «διάβα» της πάγωσαν. Έβλεπαν το όχημα να κατευθύνεται πάνω τους και δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. 

Συχνό φαινόμενο η ανάποδη οδήγηση στην Κρήτη

Την ίδια ώρα, η ανάποδη οδήγηση αποτελεί πλέον συχνό φαινόμενο στην Κρήτη. Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται ένα τέτοιου είδους περιστατικό.

Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης: «Το φάγανε άδικα το παιδί μου»

Το 2019 ακόμα ένας οδηγός καταγράφεται να κινείται στο αντίθετο ρεύμα μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων οδηγών που προσπαθούν να τον αποφύγουν. Το 2021 Ι.Χ. όχημα κινείται για αρκετή ώρα στην αντίθετη κατεύθυνση μέχρι που τον σταμάτησε η αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top