Από την Αστυπάλαια στην κορυφή της Google – Το success story δύο Ελληνίδων

Κ. Αλκαλάι & Μ. Μαυρουδή βραβεύτηκαν για το Kallichoron Art Boutique Hotel

Οι δύο Ελληνίδες ξενοδόχοι, Καρολίνα Αλκαλάι και Μαρία Μαυρουδή, μιλούν για το δικό τους success story και τη βράβευση από τη Google - Breakfast@Star

Δύο Ελληνίδες βρίσκονται στην κορυφή της Google, αφού βραβεύτηκαν για το δικό τους success story που αφορά το πράσινο ξενοδόχειο τους στην Αστυπάλαια.

Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια - Ο ιδανικός προορισμός!

Η Καρολίνα Αλκαλάι και η Μαρία Μαυρουδή έγιναν ξενοδόχοι πρώτης γενιάς σε ηλικία μόλις 24 ετών και σήμερα, στα 30 τους τιμήθηκαν από την επίσημη ιστοσελίδα της Google, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, για το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στο μαγικό νησί του Αιγαίου, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

Αστυπάλαια: Η «Πεταλούδα του Αιγαίου» έτοιμη να υποδεχτεί τον τουρισμό

«Η επιβράβευσή μας έρχεται για τις βιώσιμες πρακτικές που ακολουθούμε στο ξενοδοχείο, ήδη από το 2015. Φιλοσοφία μας είναι ο σεβασμός σε αυτόν εδώ τον τόπο και την κοινωνία του», ανέφεραν οι δύο ξενοδόχοι στην εκπομπή Breakfast@Star.

Καρολίνα Αλκαλάι - Μαρία Μαυρουδή

Καρολίνα Αλκαλάι και Μαρία Μαυρουδή

Το Kallichoron υιοθετί «πράσινες» πρακτικές για την εξοικονόμηση φυσικών πόρων σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον της Αστυπάλαιας. Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου αποτυπώνεται στο διεθνές σήμα οικολογικής ποιότητας Green Key Eco Label που έχει αποκτήσει για την περιβαλλοντική πολιτική που ακολουθεί.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή η Καρολίνα Αλκαλάι και η Μαρία Μαυρουδή, στο Kallichoron εξοικονομείται η κατανάλωση ενέργειας και νερού, προωθείται η χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων προσωπικής καθαριότητας και απορρυπαντικών, ενώ στηρίζονται ενεργά οι τοπικοί παραγωγοί, οι οποίοι προμηθεύουν με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας το κατάλυμα. 

Παράλληλα, το Kallichoron συμμετέχει στο πρόγραμμα «Green Soap» της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Clean Hands». Σκοπός αυτής της δράσης είναι η συλλογή χρησιμοποιημένων σαπουνιών από ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και η μετατροπή τους, μετά από ειδική επεξεργασία, σε νέα σαπούνια, τα οποία στην συνέχεια διανέμονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top