Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια - Ο ιδανικός προορισμός!

Η Καρολίνα Αλκαλάϊ και η Μαρία Μαυρούδη μίλησαν «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Ψάχνετε για μια αυθεντική καλοκαιρινή απόδραση μακριά από τα πλήθη, μια εξατομικευμένη, αυθεντική ελληνική φιλοξενία, ένα ξενοδοχείο-κέντρο, σπιτικό, ενώ σας συστήνει μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία; Μην ψάχνετε άλλο, το νησί Αστυπάλαια και το Kallichoron Art Boutique Hotel είναι το μέρος που ονειρεύεστε! 

Αφήστε την επιδίωξη της ασφάλειας σε εκείνους και απολαύστε τις διακοπές σας σε έναν ασφαλή και χαλαρωτικό προορισμό στο νησί της Αστυπάλαιας.

Αστυπάλαια: Η «Πεταλούδα του Αιγαίου» έτοιμη να υποδεχτεί τον τουρισμό

Η Καρολίνα Αλκαλάϊ και η Μαρία Μαυρούδη, οι ιδιοκτήτριες του Kallichoron Art Boutique Hotel, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου»!

«Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε φέτος το καλοκαίρι, με πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και προστασίας. Από την πλευρά της γαστρονομίας, έχουμε επιλέξει τοπικά προϊόντα, από μικρούς παραγωγούς, είτε από το δικό μας κτήμα, γιατί θέλουμε οι επισκέπτες να καταλάβουν τι σημαίνει Ελλάδα και τι σημαίνει απλή παραδοσιακή γαστρονομία», είπε η Καρολίνα Αλκαλάϊ.

«Δε χάνουμε το περιβάλλον της χαλάρωσης και της ευεξίας σε αυτό το νησί που έχει σχήμα πεταλούδας!» πρόσθεσε η Μαρία Μαυρούδη.  

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του ξενοδοχείου είναι ότι κάθε βράδυ μπορείτε να μπείτε στο ειδικό app του Kallichoron Art Boutique Hotel και να επιλέξετε το πρωινό σας για την επόμενη μέρα! 

Μάλιστα, το ξενοδοχείο απέσπασε μία πάρα πολύ σημαντική διάκριση. Βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards 2020 στην κατηγορία «Συνεργασία, επιχείρησης και τοπικής κοινότητας» για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top