Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Είμαι σίγουρη ότι η αδερφή μου είναι αθώα»

«Ο Μάνος απαξιοί για το θέμα. Μπορεί να πάει όποτε θέλει να δει τη Ρούλα»

Πέντε μέρες μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η αδερφή της εξακολουθεί να την στηρίζει. «Είμαι σίγουρη πως η αδερφή μου είναι αθώα», λέει η Δήμητρα. Η ίδια δηλώνει πως ο Μάνος απαξιοί για το θέμα, ενώ περιγράφει πως ξεκίνησαν τα επεισόδια της Τζωρτζίνας πριν από έναν χρόνο. 

Στο Mega και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα.

Ποια η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στο «κατηγορώ» του Μάνου

«Αυτό που γνωρίζω είναι πως απαξιοί για το θέμα. Αυτό που ενδιαφέρει τη Ρούλα είναι να βρεθεί τι έχει συμβεί με την κεταμίνη» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου απαντώντας στην ερώτηση εάν η κατηγορουμένη έχει αναφέρει κάτι σε εκείνη για τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη. 

Σχετικά με τη δήλωση του κ. Δασκαλάκη πως θέλει να τον αφήσουν έστω μισή ώρα να δει τη Ρούλα Πισπιρίγκου είπε πως «μπορεί να πάει όποια στιγμή θέλει και να δει τη Ρούλα. Η Ρούλα ζήτησε να δει τον Μάνο,αυτός δεν ήθελε».

«Από τη στιγμή που ο Μάνος έφυγε από το σπίτι, η Τζωρτζίνα είχε μία άρνηση απέναντί του»

«Η Ρούλα είχε σχέση με συγγενή του Μάνου-Την χτύπησε μπροστά στη Τζωρτζίνα»

«Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι Σάββατο μεσημέρι και η Ίριδα πέθανε Κυριακή πρωί. Δεν ήμουν παρούσα σε κάποιον καβγά, πήγα αφότου με κάλεσε η Ρούλα» αποκαλύπτει για την ημέρα που βρέθηκε νεκρή η Ίριδα στην κούνια της. Ενώ όπως λέει η Τζωρτζίνα ήταν πράγματι απόμακρη από τον πατέρα της, αλλά η ίδια δεν γνωρίζει τον ακριβή λόγο.

«Από τη στιγμή που ο Μάνος έφυγε από το σπίτι, η Τζωρτζίνα είχε μία άρνηση απέναντί του» ανέφερε.

Πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια της Τζωρτζίνας 

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε για το πότε ξεκίνησαν τα επεισόδια της Τζωρτζίνας στον ύπνο και απάντησε πως συνέβη ξημερώματα της 8ης Απριλίου 2021, όπου ήταν παρούσα η ίδια, η μητέρα και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πάτρα: Η γυναίκα που άφησε το συγκλονιστικό μήνυμα στη γάζα μιλά στο Star

«Ήρθε η Ρούλα, μου είπε το παιδί σε ζητάει, μου λέει πως τινάχτηκε στον ύπνο της και όταν την ρώτησα (τη Τζωρτζίνα) τι έγινε μου απάντησε πως είδε ένα κακό όνειρο» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου χωρίς να αναφερθεί στο όνειρο.

«Της είπα να ηρεμήσει, μου είπε πως την πονάει η πλάτη της, σαν να έχει σκάσει βόμβα, την πονάει το στήθος της, η κοιλιά της, ξάπλωσε να κοιμηθεί λίγο ακόμη και μετά από είκοσι λεπτά επανέλαβε το ίδιο επεισόδιο, εγώ όμως είχα ανοιχτή την πόρτα του δωματίου και έβλεπα και η Ρούλα ήταν ξύπνια, μαζί μου, το παιδί έκλαιγε και της λέω εντάξει θα πάμε στο νοσοκομείο, αλλά πρόσεχε γιατί θα σου κάνουν ένεση, το σκέφτηκε λίγο και μας είπε, όχι να πάμε» λέει η αδερφή της κατηγορούμενης.

Ρούλα Πισπιρίγκου, Τζωρτζίνα, Μάνος Δασκαλάκης

Κατόπιν, μετέφεραν το παιδί στο Καραμανδάνειο και ύστερα από δύο ώρες πήγε και ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως λέει η ίδια.

Σε ό,τι αφορά την ημέρα που η Τζωρτζίνα έπαθε την ανακοπή, η αδερφή της 33χρονης κατηγορουμένης αναφέρει πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε μείνει για λίγες ώρες μαζί με το παιδί.

Πάτρα: Άνοιξαν τον τάφο της Τζωρτζίνας και ανέσυραν το τάμπλετ

«Προσπαθούσαν να φέρουν τη ζωή του παιδιού σε φυσιολογικά επίπεδα, να μην του φέρονται σα να είναι ένα παιδί που δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον και με τη βοήθεια ειδικών προσπαθούσαν να τη φέρουν σε μία κατάσταση όσο καλύτερη γινόταν» περιέγραψε αναφορικά με την τετραπληγία της Τζωρτζίνας, ενώ συμπλήρωσε πως οι γονείς προσπαθούσαν να είναι μία δεμένη οικογένεια για χάρη της.

«Μέχρι και τον θάνατο της Τζωρτζίνας και μετά τη κηδεία εγώ γνωρίζω πως ήταν καλά» δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου σχετικά με τη σχέση των γονιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top