Πάτρα: Η γυναίκα που άφησε το συγκλονιστικό μήνυμα στη γάζα μιλά στο Star

«Έσωσα τη Ρούλα μετά από απόπειρα αυτοκτονίας»

Η γυναίκα που έγραψε το συγκλονιστικόσημείωμα σε γάζα έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου «έσπασε» τη σιωπή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Άννα Σταματιάδου. 

Πάτρα: «Η Ρούλα έβγαινε συνέχεια στα ΜΜΕ» - Όσα κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης

Η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος. Είναι η φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την οποία έκαναν πολύ παρέα μέχρι πριν κάποια χρόνια. Γνωρίζει όλη την οικογένεια και έχει στοιχεία στα χέρια της. Η συγκεκριμένη γυναίκα, όταν η μητέρα των τριών παιδιών συνελήφθη για τη δολοφονία της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, ήθελε να εκφράσει τον θυμό και την αγανάκτησή της μέσα από το συγκεκριμένο μήνυμα, γραμμένο πάνω σε μια γάζα:

Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγνώμη ψυχούλες μου, δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα… Δεν μπορώ να το πιστέψω.

Πάτρα - σημείωμα σε γάζα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το σημείωμά της είχε προκαλέσει αίσθηση και όλοι αναρωτιόντουσαν ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό. Η συγκεκριμένη γυναίκα, όπως αποκάλυψε, πριν μερικά χρόνια, είχε σώσει την κατηγορούμενη μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει.

Ρούλα Πισπιρίγκου στο Star: Tι απαντά για καφετζούδες, μπράβους, κεταμίνη

Πάτρα: «Έσωσα τη Ρούλα όταν είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, όταν χώρισε με τον τότε σύντροφό της»

Όπως είπε η συγκεκριμένη γυναίκα, η μητέρα των τριών παιδιών είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της, μετά από μια ερωτική απογοήτευση.

Κάποια στιγμή ο φίλος που είχε της ζήτησε να χωρίσουν, με αποτέλεσμα η Ρούλα να κάνει μια απόπειρα αυτοκτονίας. Το βράδυ πριν την αποόπειρα ήμασταν μαζί, γιατί εγώ είχα γενέθλια. Μου είχε πει ότι ήταν απελπισμένη για τη σχέση και ότι “θα αυτοκτονησω”, είχε δώσει απειλές.

«Την παίρνω τηλέφωνο, δεν μου το σήκωνε. Αποφασίζω μια και δυο να πάω στο σπίτι που έμενε. Ανοίγουμε την πόρτα και βλέπουμε τη Ρούλα να έχει πάρει χάπια, τα οποία τα είχε πετάξει δίπλα της και να είναι αναίσθητη. Καλούμε ασθενοφόρο και την φέρνουμε στο Ρίο για να κάνουμε πλύση, όπως και έγινε. Εγώ είχα πανικοβληθεί. “Ρούλα μου, γιατί το έκανες;” και πετάγεται η μάνα της ψυχρά και μου λέει “Ε, δεν είναι και η πρώτη φορά που το κάνει". Αυτό εμένα με στεναχώρησε και με ενόχλησε, ένιωσα ότι κάτι δεν πάει καλά στην οικογένεια», αποκάλυψε η γυναίκα.  

Πάτρα - φίλης Ρούλας που άφησε σημείωμα σε γάζα

Πάτρα: «Η Ρούλα έλεγε ότι έχει καρκίνο των ωοθηκών και ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά»

Η φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε ακόμα ότι η κατηγορούμενη ισχυριζόταν ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών.

«Όταν χώρισε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο έκλαιγε και οδυρόταν και γυρίζει και μου λέει “Δεν μπορώ να κάνω παιδί και έχω καταδικάσει τη ζωή μου". "Γιατί ρε Ρούλα, τι έγινε;" της λέω, μου λέει "Έχω καρκίνο στις ωοθήκες”... Μετά από έξι μήνες, εφτά, μαθαίνω ότι η Ρούλα γνώρισε τον Μάνο. Τον ήξερα και τον Μάνο. Μαθαίνω ταυτοχρόνως ότι είναι και έγκυος. Μα αφού εμένα μου είχε πει πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά, πώς έκανε παιδιά. Λέω εντάξει, θα ακολούθησε τη συμβουλή μου, ότι η τεχνολογία προχωράει», ισχυρίστηκε.  

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας, η φίλη της είναι συγκλονισμένη. Ακόμα δε μπορεί να διανοηθεί πώς η παιδική φίλη της σκότωσε το παιδί της, όπως κατηγορείται.

Πώς αντέχεις να κλείνεις το στόμα του ίδιου σου του σπλάχνου. Όσα φαρμάκια και να έχεις δεν μπορώ να το αντέξω, δεν μπορώ. Ένας άνθρωπος που πάει να στερήσει από τον ίδιο του τον εαυτό τη ζωή, δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω σε έναν άλλον που τον έχει μόνο και μόνο για να γυρίζει έναν άντρα πίσω.

«Πήγα και άφησα ένα λουλούδι και εκεί γύρισα το κεφάλι μου και λέω “Θα σου θυμίσω ότι είμαι και εγώ εδώ, σταμάτα να λες ψέματα”. Όλο της το θέμα ήταν ο Μάνος... Γιατί;  Δεν μετανιώνω γιατί έγραψα ένα σημείωμα αγανάκτησης, ας μου αποδειξει το αντίθετο και εγώ θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη», κατέληξε.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top