«Η Ρούλα είχε σχέση με συγγενή του Μάνου»

Νέες αποκαλύψεις για Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη

Η Τζωρτζίνα δεν έπαιρνε μόνο κεταμίνη - Νέα στοιχεία

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το θρίλερ του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, έρχονται καθημερινά πλέον στο φως της δημοσιότητας.

Μάνος Δασκαλάκης: Θέλω να μπω μισή ώρα στο κελί της Ρούλας κι ας πάω φυλακή

Τα στόματα στην Πάτρα έχουν ανοίξει. Μαρτυρίες κάνουν λόγο για μια έντονη σχέση του ζεύγους Δασκαλάκη με εμπλοκή τρίτων προσώπων, εξωσυζυγικές σχέσεις και καβγάδες.

Ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης

Πάτρα: Άνοιξαν τον τάφο της Τζωρτζίνας και ανέσυραν το τάμπλετ

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση με συγγενή του Μάνου Δασκαλάκη»

Πάτρα: «Έφυγα λόγω της απιστίας της Ρούλας» - Όσα κατέθεσε ο Μάνος

Συγκεριμένα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 αλλά και στην εκπομπή «Open Weekend», η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση με κοινό γνωστό της ίδιας και του Μάνου Δασκαλάκη, προσθέτοντας πως το τρίτο πρόσωπο ήταν συγγενής του Μάνου και εξ αγχιστείας με την προφυλακισμένη για την παιδοκτονία της Τζωρτζίνας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήταν μια «συγγένεια που έγινε στην διαδρομή».

Ρούλα Πισπιρίγκου στο Star: Tι απαντά για καφετζούδες, μπράβους, κεταμίνη

Σημείωσε μάλιστα πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου χρονικά έγινε πριν από την γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών, με τον Γρηγόρη Λέων να τονίζει σήμερα πως πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο και πως «οι δηλώσεις… δείχνουν τον δράστη του εγκλήματος».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης

Χθες πάντως ο Μάνος Δασκαλάκης, αναφερόμενος στην σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε:

«Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα απολύτως. Μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, αλλά το μυαλό μου δεν πήγαινε στο κακό, θεωρούσα ότι εννοούσε οικονομικά. Αυτή την έκρηξη την είχε μετά την Ίριδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας των παιδιών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο ίδιος αρνήθηκε τα περί παράλληλης σχέσης, ενώ αποκάλυψε πως εκείνος τώρα έμαθε ότι η γυναίκα του είχε πληρώσει κάποιον για να τον βλάψει. «Είχε προσλάβει κάποιον για να με χτυπήσει, να μην μπορώ να είμαι στην Αθήνα και να επιστρέψω στην Πάτρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top