Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχει χάσει κιλά. Δεν τρώει τίποτα και δεν προαυλίζεται»

«Ο Μάνος άλλα λέει στις συνεντεύξεις του και άλλα στην κατάθεση»

Οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου της διάβασαν την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη. Οι ίδιοι μιλούν για «ανακολουθίες», ενώ λένε πως ο Μάνος «άλλα λέει στις συνεντεύξεις του και άλλα στην κατάθεση». Καταγγέλλουν ότι η Ρούλα απειλείται από τις συγκρατούμενές της. Κοιμάται, όμως, πολύ καλά και αρκετές ώρες. Δεν προαυλίζεται καθόλου και περιμένει μάταια να της απαντήσει ο σύζυγός της στο τηλέφωνο. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται εδώ και τέσσερις μέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την προφυλάκισή της ως κατηγορούμενη για τον θάνατό της κόρης της, Τζωρτζίνας. 

Πάτρα: Ανοίγει ο τάφος της Τζωρτζίνας για να κατασχεθεί το τάμπλετ

Οι δικηγόροι της την επισκέφτηκαν σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού και της διάβασαν την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια. «Τι βλακείες λέει», ήταν η απάντησή της, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για τη στάση του, κουνώντας το κεφάλι της.

Οι συνήγοροί της λένε ότι θα συγκεντρώσουν το υλικό από τις τεχνικές εκθέσεις και θα υποβάλλουν το αίτημα της αποφυλάκισης. Δήλωσαν πως παρατηρούν ανακολουθία στις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς κάθε άλλο παρά την κατηγορεί στην κατάθεσή του.

«Θα μπορούσε να είναι μάρτυρας υπεράσπισης και όχι κατηγορίας. Άλλα λέει στις συνεντεύξεις και άλλα στην κατάθεσή του», λένε με νόημα. 

Μάνος Δασκαλάκης Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισής της, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται την τροφή, έχει χάσει κιλά και δεν προαυλίζεται. Ωστόσο, οι πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι διαφορετικές για τις πρώτες μέρες της Ρούλας στη φυλακή. 

Δέχεται απειλές στη φυλακή, αλλά κοιμάται πολλές ώρες

Το κλίμα είναι πολύ έντονο μετά την άφιξη της μητέρας από την Πάτρα στον Κορυδαλλό. Πολλοί δικηγόροι που επισκέπτονται άλλες κρατούμενες των φυλακών Κορυδαλλού λένε πως βρίζουν και απειλούν συχνά τη Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Ωστόσο, εκείνη παραμένει ψύχραιμη και δε δίνει σημασία στις φωνές τους. Κοιμάται αρκετές ώρες και δε δείχνει να έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από το τεταμένο κλίμα που επικρατεί. 

Πάτρα: «Πολεμήσαμε για την Τζωρτζίνα, αλλά η αγκαλιά μας δεν ήταν μεγάλη»

Συχνά τη βλέπουν στο καρτοτηλέφωνο, καθώς προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη. Εκείνος, ωστόσο, δεν της έχει απαντήσει μετά την πρώτη μέρα της σύλληψής της. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν αρρωστήσει το παιδί ο Μάνος θα γυρίσει πίσω;»

Πρώτο επισκεπτήριο από τη μητέρα και την αδερφή της Ρούλας 

Νωρίτερα, σήμερα, πάντως η 33χρονη δέχθηκε την πρώτη επίσκεψη μετά την προφυλάκιση, από τη μητέρα και την αδερφή της, οι οποίες συνεχίζουν να υποστηρίζουν την αθωότητά της. 

Πάτρα: Στις φυλακές Κορυδαλλού η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας

Της έφεραν διάφορα προσωπικά της αντικείμενα αλλά και τηλεκάρτες, χρήματα και μια κεραία τηλεόρασης. Η ίδια έχει εκφράσει επανειλημμένα στους φρουρούς την επιθυμία να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην τηλεόραση. 

Μάνος Δασκαλάκης

Σήμερα το βράδυ, ο Μάνος Δασκαλάκης θα μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή της. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ρούλα σκοπεύει να παρακολουθήσει τη συνέντευξη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top