Πάτρα: Ρούλα και Μάνος στο γυμναστήριο 3 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας

«Είχαν επιλέξει το πιο ακριβό πρόγραμμα»

Ντοκουμέντα και φωτογραφίες της Ρούλας και του Μάνου από γυμναστήριο μόλις τρεις μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας, του παιδιού της οικογένειας από την Πάτρα που «έφυγε» πρώτο από τη ζωή, έρχονται στο «φως» και προκαλούν εντύπωση, την ώρα που η 33χρονη μητέρα κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Πάτρα: «Ουσίες που σκοτώνουν» αναζητούσε η Ρούλα στο ίντερνετ

Σύμφωνα με το Mega, που παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο του ζευγαριού στο γυμναστήριο, το ζευγάρι είχε επιλέξει το πιο ακριβό πρόγραμμα και μάλιστα σε μια περίοδο που τα οικονομικά τους φέρονται να μην ήταν καλά.

Ευθύνες στους γιατρούς ρίχνει η Ρούλα: Εσείς δώσατε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

Ο personal trainer του ζευγαριού, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» ανέφερε ότι η 33χρονη ήρθε στο γυμναστήριο γύρω στις 25 με 30 Ιουνίου 2019 και στη συνέχεια ακολούθησε και ο Μάνος, ο οποίος ήθελε να προετοιμαστεί για το ποδόσφαιρο.

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου στο γυμναστήριο

Πάτρα - Μάνος Δασκαλάκης στο γυμναστήριο

Εξήγησε, δε, ότι είχαν επιλέξει ένα από τα πιο ακριβά προγράμματα του γυμναστηρίου: «Tο πακέτο ήταν στα 150 ευρώ οι 10 συνεδρίες ο καθένας. Είχαν πάρει πακέτο, το μοιράζονταν κι όταν τελείωσε πήραν και δεύτερο, δεν θυμάμαι εάν πήραν και τρίτο. Είναι το πιο ακριβό πρόγραμμα που έχουμε», είπε.

Αναφερόμενος στη συμπεριφόρα τους, μόλις λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πρώτου τους παιδιού, ο γυμναστής είπε: «Ο Μάνος μία φορά που μου είχε ανοιχτεί μου είχε πει για τον θάνατο της Μαλένας. Είχε βουρκώσει, είχε συγκινηθεί. Η Ρούλα ήταν παγωμένη, είχε το βλέμμα που είδαμε πρόσφατα στην τηλεόραση».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top