Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποια είναι η μητέρα που φέρεται να σκότωσε την κόρη της

Η αγάπη για την εγκληματολογία, η περίεργη συμπεριφορά και τα όσα έλεγε

«Πως θα πείραζα εγώ τα παιδιά μου; Τα γέννησα, τα μεγάλωσα, ήμουν δίπλα τους! Με τι λογική;» είχε δηλώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 17/2/22.  

Πάτρα: Παραιτήθηκε και ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αυτό είναι που αναρωτιέται ολόκληρη η Ελλάδα. Ποια είναι όμως η γυναίκα από την Πάτρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση;

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου τελείωσε νοσηλευτική σε ένα τεχνικό επαγγελματικό εκπαιδευτήριο, αλλά δεν εξάσκησε ποτέ το επάγγελμα, ήταν διαιτητής σε τοπικούς αγώνες στην Πάτρα, ενώ εργάστηκε και ως καμαριέρα. 

Κατερινόπουλος: Έγκλημα του αιώνα στην Ευρώπη το έγκλημα της Πάτρας

Παιδί χωρισμένων γονιών με αγάπη στα θρίλερ, τα αστυνομικά βιβλία και την ...εγκληματολογία. Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι έξω από την εντατική διάβαζε το βιβλίο του Πάνου Σόμπολου «Εγκλήματα Γένους Θηλυκού στην Ελλάδα». 

«Εγώ από μικρή είχα έφεση στο ιατρικό κομμάτι. Μου έκανε ο Μάνος δώρο ένα σεμινάριο στο ανοιχτό πανεπιστήμιο στην Πάντειο με θέμα την Εγκληματολογία. Στην εγκληματολογία δε σου διδάσκουν πως θα σκοτώνεις» είχε δηλώσει η ίδια στη συνέντευξή της, δικαιολογώντας τη στάση της. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε λατρεία και με τον σύζυγο της Μάνο, πατέρα των τριών κοριτσιών. Γνωρίστηκαν στα...γήπεδα, όταν εκείνος ήταν τερματοφύλακας και εκείνη διαιτητής, ενώ αργότερα δήλωνε και ...γιατρός γηπέδων! Έμεινε έγκυος και παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους μάλιστα είχε γίνει θέμα σε τοπική εφημερίδα, με τίτλο «Γκολ στην ευτυχία». 

«Εμένα κάνε με κύκλο ομόκεντρο, να νιώθω τη συγγένεια. Και τότε η καλύτερη σου είναι η καλύτερη μου. Αλλά ομόκεντρο. Αλλιώς ζηλεύω. Και όταν ζηλεύω γίνομαι έξυπνη. Και όταν γίνομαι έξυπνη τα καταστρέφω όλα. Χάριν του κίβδηλου ενστίκτου που αφορά τους χαμηλούς. Και που το λένε αυτοσυντήρηση»: Αυτή είναι μια από τις αμέτρητες αναρτήσεις της κατηγορούμενης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια από τις αναρτήσεις που προκαλούν ανατριχίλα, όπως και όλα όσα είπαν για εκείνη άνθρωποι που την έζησαν την περίοδο που η 9χρονη Τζωρτζίνα έδινε πραγματικό αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Την περιγράφουν σκληρή και αδιάφορη... 

Πάτρα: Η δικογραφία για την Τζωρτζίνα - Τι έλεγε η Ρούλα στους γιατρούς

Η μητέρα των τριών κοριτσιών παρακολουθούσε όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης. Έβλεπε τηλεόραση νυχθημερόν, έκανε παρεμβάσεις σε εκπομπές και συνομιλούσε κυρίως με μηνύματα με δημοσιογράφους.  

Μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πριν από λίγες ημέρες εξέφρασε τον... εκνευρισμό της: «Ποιος μαρτυράει πάλι; Να μαρτυράνε αλλά να μαρτυράνε με όνομα όμως ε; Μην λένε ότι να ναι. Έχω εκνευριστεί λίγο με τους μάρτυρες που δεν είναι μάρτυρες». 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top