Πάτρα: Παραιτήθηκε και ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μετά τον Απόστολο Λύτρα, δεν την αναλαμβάνει και ο Νίκος Ιωάννου

Παραιτήθηκε και ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται  για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star και της Τασούλας Παπανικολάου, ο Νίκος Ιωάννου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δήλωσε την παραίτησή του από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης. 

Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας

«Μετά τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της κ. Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συναδέλφου κ.κ. Απόστολου Λύτρα, το Γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορουμένη από τους οικείους της.

Κατόπιν διεκοδικής συζήτησης μεταξύ του κ. Ιωάννου και της κ. Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το Γραφείο μας την υπεράσπιση.

Λόγω της σύντομης αυτής εμπλοκής μας στην υπό κρίσιν υπόθεση, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ποινική διαδικασία είναι η μόνη οδός ανεύρεσης της αλήθειας, και η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό». 

Πάτρα: Η δικογραφία για την Τζωρτζίνα - Τι έλεγε η Ρούλα στους γιατρούς

Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της 33χρονης χθες, ο Απόστολος Λύτρας που ήταν νομικός της σύμβουλος, παραιτήθηκε. Έπειτα, η οικογένεια της 33χρονης, η οποία την υποστηρίζει, τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στον κύριο Ιωάννου και του ζήτησε να την υπερασπιστεί. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top