Κατερινόπουλος: Έγκλημα του αιώνα στην Ευρώπη το έγκλημα της Πάτρας

«Είμαστε ακόμα στην αρχή, έρχονται εκπλήξεις» είπε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ως «έγκλημα του αιώνα» για ολόκληρη την Ευρώπη, χαρακτήρισε το έγκλημα της Πάτρας, όπου η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται μέχρι στιγμής για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, ο συνεργάτης του Star και ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα.     

H Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στον ανακριτή      

H Ρούλα Πισπιρίγκου υπό ισχυρή φρούρηση οδηγέιται στον ανακριτή (φωτογραφία Ευρωκίνηση)

Πρώτο θέμα σε ξένα ΜΜΕ το έγκλημα στην Πάτρα: «Μητέρα σκότωσε την κόρη της»

Ο ταξίαρχος ε.α. άφησε να εννοηθεί ότι πρέπει να συνεχιστούν οι έρευνες για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών και ποιος ή ποιοι είναι οι δράστες, ενώ επισήμανε με νόημα: «Είμαστε ακόμη στην αρχή».   

Πάτρα: Η δικογραφία για την Τζωρτζίνα - Τι έλεγε η Ρούλα στους γιατρούς

Ο κ. Κατερινόπουλος ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ενώ η Τζωρτζίνα χαροπάλευε, μιλούσε για δευτερεύοντα ζητήματα με τη νοσοκόμα, από την οποία ζητούσε… σεντόνια, αναφέροντας ότι «πήγε χαλαρή στη νοσοκόμα για να κερδίσει χρόνο».  

Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ. ΑΣ. πρόσθεσε για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά: «Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ότι τα είχε σχεδιασμένα όλα εκ των προτέρων και επιδίωκε πάση θυσία τον θάνατο του παιδιού τους». 

Ανέφερε ακόμη ότι η φερόμενη ως δράστης κατηγορείται ότι επιχείρησε 6 φορές να δολοφονήσει τη Τζωρτζίνα. 

Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας
 

«Άρα, να πείσει ποιον ότι δεν ευθύνεται; Η μάνα σκοτώνει για τα παιδιά της, γίνεται «σκύλα» για τα παιδιά της, εδώ δεν έγινε κάτι τέτοιο» τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος. 

Πάτρα: Ο παππούς των παιδιών είναι αυτός που εργάζεται σε φαρμακαποθήκη

Ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ. ΑΣ. χαρακτήρισε «προφητικό» το  παιχνίδι των κοριτσιών, σύμφωνα με κατάθεση, όπου το ένα έκλεινε τη μύτη στο άλλο, λέγοντας με νόημα ότι τα παιδιά αντιγράφουν τις κινήσεις που βλέπουν στο σπίτι.    
 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ οδηγείται στον ανακριτή

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ οδηγείται στον ανακριτή (φωτογραφία Ευρωκίνηση) 

Ο Θ. Κατερινόπουλος αναφέρθηκε και στην επίσης «χαλαρή» στάση του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, που προκαλεί κατάπληξη καθώς αντιδρά με μεγάλη ψυχραιμία στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί τους. Ζήτησε επίσης να ερευνηθεί η εμπλοκή άλλων προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έχουμε εκπλήξεις».  

Μάλιστα, ο συνεργάτης του Star δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ρ. Πισπιρίγκου να έχει κάνει «συμφωνία σιωπής» με άλλους συμμετέχοντες στην υπόθεση.   

        

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top